Translate

5 may 2013

TURISMO y MARCAPÁGINAS

Uno de los objetos más llevaderos cuando uno va de viaje es el marcapáginas, no ocupa lugar, es relativamente barato, y gusta a todo el mundo. Va sustituyendo poco a poco la postal y puede tener funcionalidad, ponerlo en un libro o coleccionarlo.
Yo no he tenido la suerte de estar en Venecia pero viendo estos marcapaginas, que son de promoción de un hotel, veo que no debo perdérmela. 
 

5 comentarios:

Anónimo dijo...

diga-li al Domènec que ti porti doncs val la pena.

Records

Margarita de Manresa

Eli Ramirez dijo...

Ahh jo aquests ja els tinc :-D

Reitero el que diu la Margarita. Jo també hi he estat i és molt bonic!!!! val la pena. I amb un cap de setmana ja feu, no és molt gran!
A més penseu que d'aquí X anys venència s'enfonsarà per la pujada del mar... val la pena anar-hi!!

Swany dijo...

k bonitos!!! yo tengo algunos amigos k han ido y tmb me han dicho que es precioso!!

Anónimo dijo...

Yo tampoco he estado en Venecia pero creo que algun dia iré y podré conocer esta hermosa ciudad, de momento me conformo con los marcapáginas relacionados con esta ciudad.

Saludos,
Carlos Vidal

Anónimo dijo...

jo també hi vaig estar fa anys quan era jove i va ser fantàstic veure el Gran Canal, les gondoles, el pont de Rialto, la plaça Sant Marc amb la seva basílica i el famós "campanile" etc etc. Val molt la pena de ser visitat almenys una vegada. Preciós de veritat (Laura, Manresa)

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...