Translate

23 jul 2015

ADÉU SEBASTIÀ

Així de senzill, adéu amic... Senzill com eres tu, afable, pacient, xerraire i gran aficionat al col·leccionisme. Trobarem a faltar els teus punts de llibre de Sant Jordi, de Sant Ponç, de la Festa del Col·leccionisme, dels de qualsevol esdeveniment que tu creguesis important per fer un punt de llibre, aquests punts que dedicaves als teus amics, als menbres de l'Associació Catalana de Col·leccionisme i com no als d'AFINET.
Col·lecció de Premis Nobel i d'herbes remeieres per Sant Ponç
Dedicats a la Festa del Col·leccionisme de Barcelona
Homenatge a personatges famosos, del cinema, de la música, etc... A altres tipus de col·leccions, per anunciar trobades i/o conferències.


En record d'alguna trobada "especial".
I els que dedicava personalitzats als seus amics.

Gràcies Sebastià.

DOMÈNEC I MONTSE  (MONDOPUNTS)


5 comentarios:

María Rosa dijo...

¡Vaya, lo siento mucho!
Un abrazo para ustedes y para su familia.
María Rosa

Jordi i Carmen dijo...

Es una gran perdua per tot el col.leccionisme.
Gran personatge i millor persona.
Ho sentim de tot cor.
Abraáde a la familia.
JORDI

Anónimo dijo...

Per la Maite : sentim molt la pèrdua del teu pare, era una bona persona, generosa, amable, amiga dels seus amics, i sobretot amant del col·leccionisme. Esperem que t'hagi inculcat l'amor pel col·leccionisme i segueixis fent aquests punts tant macos que l'hi agradàven al teu pare.

Anónimo dijo...

Infatigable Sebastià, siempre te recordaremos como la gran persona que eras

Unknown dijo...

Me apena mucho su marcha y a la vez me ha ilusionado recordar todos esos puntos que son parte de nuestras colecciones y que tanto significan. Siempre en nuestro recuerdo

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...