26 nov. 2017

PUNTS DE LLIBRE DE SALAMANDRA

TARDOR 2017
No es podía acabar la tardor sense els nous punts de l'editorial Salamandra. Aquesta editorial ens té molt ben acostumats i aquests punts ja els esperem cada primavera i cada tardor.
Sento repetir-me, però continúen amb la seva línea i son molt, molt bonics.

 310.-Toda una        311.-Tiempos        312.-Entre               313.-Una noche 
           vida                          de Swing       pólvora i Canela             de invierno

314.-Alias Grace    315.-La isla de las   316.-El árabe del    317.-Sophie en 
                                     mil historias              del futuro 3       los cielos de Paris 

                                  
                                  318.-En un país       319.-La mirada secreta
                                           extraño                     El poder de los tres
  
 Ja els hem enumerat, no seguim cap estratègia ni cap recomanació de l'editorial a l'hora de possar la numeració. Ho fem segons ens venen a les mans. No és d'obligació possar-los a la col·lecció per aquest ordre.

També cal dir que han fet una sèrie de postals d'animals fantàstics del nou llibre de l'autora de Harry Potter, J.K. Rowling i també uns "punts de llibre" quadrats per promocionar un llibre de cuina. No els hem posat en aquest article per què ja han sortit en algún que altre blog.

Perdoneu, m'he deixat de dir que qui no els rebi per part de la Bruixa del punt o no els trobi a les llibreríes els pot demanar a MONDOPUTS, previ enviamet d'un sobre franquejat amb 1 €.

4 comentarios:

roser dijo...

I ja anem pel 319. Que no canviin de format! fa molta il.lusió quan surten afegir-hi 10 de cop.

Justa dijo...

Como dice Roser, ¡y no han cambiado el formato! Yo creo que por eso todos los coleccionistas seguimos teniendo estos marcapáginas entre nuestros preferidos. Bueno, y también ayuda el que vosotros los numeréis para clasificarlos. Es la única editorial de la que sabemos exactamente cuántos mps han publicado y que podríamos averiguar qué mps es, diciéndonos solamente un número. Gracias por llevar a cabo esta labor.

Abrazos.

Marcapaginas de Rosa y Toni dijo...

La verdad es que gracias a vuestra numeración yo, que empecé a hacer la colección hace poco, he podido ir consiguiendo poco a poco los puntitos. Nos ha facilitado muchísimo la labor a todos.
Está claro que independientemente de quien publique la exclusiva, vosotros sois la referencia de Salamandra. Por cierto, los de cocina si que los he visto pero los de J.K. Rowling no!!.. Si las postales anteriores me gustaros estas me van a encantar.. jaja.
Besitos
Rosa

Eli Ramirez dijo...

:-)