Translate

7 ene 2018

ANY NOU, PUNTS NOUS !!!

Un dels punts més esperats quan comença l'any per nosaltres és del Museu d'Art de Girona. Des de 1997 vénen editant un punt calendari amb un fragment d'alguna de les obres exposades al Museu. 
Aquest és el punt d'enguany.

També s'hi fan exposicions temporals i alguna que altre vegada editen punts de l'artista exposat com és el cas de MELA MUTERMILCH (1886-1967) ja que en aquest passat 2017 s'ha conmemorat el 50è aniversari de la seva mort.
D'aquesta artista, al Museu hi pots trobar a la venda bastants articles per donar a conèixer part de la seva obra, tasses, llàpis, llibres, postals i com no un punt de llibre. Com podeu veure amb una de les postals es pot fer el dúo.

Cal dir també que hi ha una exposició de l'artista local DOMÈNEC FITA, en motiu del seu 90è aniversari, val la pena visitar-la, però no s'ha editat cap punt ni cap postal. És una llàstima per què la seva obra s'ho val, escultor i vidrier de nombroses obres dóna per molts punts de llibre. De llibres si se n'han editat.

3 comentarios:

Justa dijo...

Aunque me gustan todos los marcapáginas del Museop de Girona, en este han acertado especialmente. También muy bonito el dúo.

Abrazoss.

roser dijo...

Ohhh que bonic! Sempre m'agraden els del Museu de Girona, i el Museu també és preciós. quan vaig a Girona per poc que puc el visito i la Catedral que està al costat. Bé i tot el barri antic, l'Onyar... i el Museu del cinema! I la Devesa i la vall de Sant Daniel. Sant Pere de Galligants M'agrada també molt. Qualsevol dia agafo el tren i m'hi planto a Girona, ves. Per què no? però m'esperaré que faci més bo.
Per cert, els Beatus de la Catedral de Girona també són famosos, fa temps vaig comprar unes quantes postals, de punts no en fan?

Marcapaginas de Rosa y Toni dijo...

Como bien dices es esperado y yo diría deseado. Cada año es más bonito y coleccionarlo me encanta.
El dúo es precioso.
Besitos
Rosa

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...