Translate

4 feb 2018

ART I PUNTS DE LLIBRE (2)

GIART
Abans de continuar amb aquesta galería d'art vull puntualitzar que MARCART estava al c/ Perill nº3 de Girona, crec que no s'entenía bé a l'altre article. També Marcart, feia exposicions a Olot, és per aixó que hi ha alguns punts del mateix artista.

Dit aixó, d'aquesta galería a l'any 2001 va canviar de nom i va passar a dir-se GIART  d'aquest any tenim molt pocs punts,  desconeixem si es que no en van fer o es que nosaltres no els hem trobat. De tota manera cal dir que durant un temps aquesta gent estàven una mica "mosquejats" per què es va assabentar de que a Girona hi havia algú que anàva a buscar els punts i llavors els venía a la fira de col·leccionisme que hi ha cada diumenge a la Plaça de Catalunya de Girona.

A mitjans del 2004 la galería es va traslladar a ple cor de Girona, a la Rambla de la Llibertat i va continuar fent punts de llibre de les seves exposicions fins al 2010 que va tancar.
Aquests punts que us poso avui son els que tenim fins que van estar al carrer Perill.

No hay comentarios:

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...