Translate

26 feb 2018

TROBADA DE PUNTS DE LLIBRE

Ahir diumenge vam anar a la trobada del Poble Sec, concretament al Centre Cívic de la Plaça del Sortidor.
Aquesta trobada que es fa cada any, és de tota mena de col·leccionisme i es clar el local es fa petit. Tot el matí va ser molt mogudet, va venir molta gent i es va canviar moltíssim. Varem trobar "novetats" i coses interessants.
Diumenge vinent o sigui el día 4 de març hi ha la tradicional trobada d'intercanvi de Punts de Llibre al Centre Cívic de les Corts (veure calendari de trobades) i els amics Jordi i Carmen ahir van repartir el punt anunciant la trobada i ens vàren posar la mel als llavis dient-nos que a la trobada hi repartiríen un puzzle de cinc peces.
El punt és aquest. 
Volem destacar d'entre tots els que vam arreplegar ahir, aquests tres del gran mestre... POMPEU FABRA.
Pompeu fou el "pare" del Primer Diccionari General de la Llengua Catalana, publicat per primera vegada al 1931 en fascicles i al 1932 en un sol volum.
Durant 63 anys va ser el Diccionari Normatiu del Català, ja que al 1995 aparagué l'IEC. Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans, actualment és el referent de la nostra Llengua Catalana.



3 comentarios:

els punts de la pasifae dijo...

Preciosos. Visca la llengua.

Senyal de plana dijo...

Magnífics punts de llibre!

Eli Ramirez dijo...

Jo ja tinc ganes de comprar el còmic :)

Lo meu va ser "visto i no visto", però m'alegra veure'us de tant en tant!
Gràcies per tot! :)

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...