Translate

1 mar 2018

NOVELA NEGRA...VASCA

IBON MARTIN
Escriptor nascut a Donostia el 1976, es va llicenciar en periodisme per la Universitat del País Vasc. Amant de la natura ha editat més d'una desena de guíes de muntanya i això l'ha fet autor de referència de l'excursionisme vasc.
Al 2013 va escriure la seva primera novela :El valle sin nombre, va tenir tant d'éxit que es va exahurir en poques setmanes d'haver-se publicat.
El faro del silencio, es la primera d'una série de noveles se suspens, la intriga d'aquesta novela es només comparable a la bellesa salvatge de l'entorn en que submergeix al lector.
Aquest fet el torna a reflectir a la següent novela : La fábrica de las sombras, una obra aclamada fins i tot abans de la seva publicació.

El último akelarre, es la tercera de les seves obres de novela negra, esfereidora que no deixarà a ningú indiferent.

Finalment amb l'obra : La jaula de sal,  l'escriptora Leire Antuna que  és la protagonista, s'acomiada de moment i diu que no n'escriurà cap més. Juntament amb l'ertzaintza  Anne Cestero, son les protagonistes i qui resolen els casos de les quatre noveles. 
Dic que potser és l'última per què es el què s'intueix al final de l'última novela i també pel que m'ha dit l'autor.

Aquests son els punts de les quatre noveles.

Personalment haig de dir que a mi em van fascinar, aquest autor el vaig descobrir en una visita a la llibrería Elkar de Pamplona i cada vegada que hi vaig en descobreixo un de nou. Un d'ells el vaig comprar en una llibrería de Girona però va tardar 3 mesos en arribar-me... 

4 comentarios:

roser dijo...

Prenc nota i li comentaré a en LLuís que és l'entès en novel.la negra.

maribel dijo...

Prenc nota, últimament estaba "seca" de lectura, no sabia què llegar, el buscaré.
Gràcies per la recomanació.
Una abraçada, Maribel.

Justa dijo...

¡Bonitos marcapáginas!

Buen fin de semana.

Abrazos.

els punts de la pasifae dijo...

Ara que faig curset de fotografia, m'agrada molt el de La Fàbrica. La meva lectura per excel·lència és la novel·la d'intriga i policíaca. A veure si en trobo algun d'aquests.
a reveure.
Joan

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...