Translate

19 mar 2018

OH LA LÀ... PARIS !!!


Livre Paris 2018 : Le Salon du Livre à ParisUn cop a casa ens toca clasificar i endreçar els punts de llibre que hem portat del Salon du Livre.

Ja sabíem que el Saló per els francesos és molt important tot i així ens vam sorprendre la gran quantitat de gent que visita aquests saló. Els estands, que us podem dir... n'hi ha de totes mides, molt grans, grans i petits, però en gairebé tots un día u altre hi ha algún autor o ilustrador signant llibres. Hi ha estands que hi ha varis autors signan alhora.
En aquest saló s'hi vénen molts llibres, jo ho comparo com un Sant Jordi a Catalunya. La gent ja va disposada a comprar algún que altre llibre, fins i tot els nens dels col·legis.
Pots triar i remenar entre els milers i milers de llibres dels mostradors i de les estanteríes, a molts dels estands t'hi pots passejar per dins tranquil·lament i a molts llocs ni tan sols hi ha ningú que vigili el què agafes. Les cues son constants tant per pagar com per què et signi el llibre el teu autor preferit o bé per veure algún famós.
També cal dir que hi ha molts llocs per a presentacions de llibres, conta contes, etc... tot el què us pugueu imaginar que tingui que veure amb els llibres.
Pel què fa als punts de llibre us direm que n'hi ha moltíssims, també és veritat que cada vegada més els tenen amagats o els has de demanar. Alguns només els dónen si compres el llibre, o bé si et fas pregar i dius que ets col·leccionista, etc, etc, etc.... També en trobes de compra, poquets però algún hi ha i la veritat alguns val la pena de pagar per ells a un preu raonable.
Un cop a l'hotel i et poses a mirar el què hem trobat, quedem parats per què no sembla que els dos haguem anat a la mateixa fira, dons en Domènec troba punts que jo ni els he vist i jo en trobo que ell no ha localitzat. Hi tornes l'endemà i n'hi ha de nous. Bé dir-vos que vàrem emplenar una maleta de punts, tot i que d'alguns només en varem agafar un exemplar o com a molt dos.
Cada any hi ha un país convidat i aquest 2018 va ser Rússia. Amb un estand majestuós hi havía varis taulells on hi podíes trobar tota mena de publicitat i aquests punts que us mostrem per començar a fer boca.
Cal dir que a la inauguració del Saló, el president francés Emmanuel Macron va passar de llarg de l'estand de Rússia i ni tant sols se'l va mirar.

Col·lecció de cinc autors russos
      Maxime Gorki    Ivan Tourgueniev   Alexandre Soljenitsyne  Vladimir Maïakovsky
Vladimir Vyssotski

Aquesta serie de quatre punts corresponen al llibre "estrella" de l'estand de Rússia. Un llibre de dimensions considerables, que tal i com diu al punt : Un segle d'história de Rússia.
Aquest també estava a l'estand de Rússia, però n'hi havía molt pocs.

5 comentarios:

Chelo dijo...

Viendo esta primera entrada, me muero de ganas por ver las siguientes. Son preciosos. Menudos buenos ratos os esperan colocándolos todos.
Bss
Chelo

roser dijo...

Que bé que compartiu les vostres troballes amb nosaltres, sí que són preciosos aquests de Rússia.
jo com la Chelo, esperant les següents entregues.
Ui que se'm mulla el teclat (de la bava)

Justa dijo...

Ya vamos saboreando y esperando las entradas siguientes ¡Cómo vais a disfrutar ahora clasificándolos y recordando el viaje!

Abrazos

Marcapaginas de Rosa y Toni dijo...

Me alegro mucho de que hayais disfrutado de vuestro viaje y que os haya cundido tanto.. jeje.
Estos puntos son preciosos!!
Besitos
Rosa

Eli Ramirez dijo...

Ohhh que xulos tots!!!! :) veig que va anar súper bé, me'n alegro molt!!!

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...