Translate

9 mar 2018

SORPRESES I PUNTS DE LLIBRE

HI ha dies que quan un es lleva es pregunta, amb què em sorprendrà aquest nou dia ?... Jo soc de les que creu que cada dia hi ha quelcom nou per aprendre o quelcom nou passarà. Si puc el primer que faig mentre esmorzo es mirar els blogs, gaudir amb els articles nous de punts de llibre i sempre m'enporto una sorpresa....
Ja fa dies que un amic nostre, col·leccionista, per motius personals i d'espai es va desfent de la col·lecció, bé de tota no, es queda alguna cosa per què el cuquet del col·leccionisme no se'l pot treure del tot de sobre.
Dons bé de mica en mica va portant caixes i paquets de punts de llibre i postals a casa i cada vegada que vé tenim sorpreses. Un dia amb les postals (ja us ho vaig dir en un altre article), vaig trobar-ne de molt interessants per poder fer duos, però d'algunes no teníem el punt repetit i vaig pensar que el punt un día o altre ja sortiría.
Dons bé ahir va venir de nou i vet aquí que me'n vaig emportar aquestes dues sorpreses.

Vaig poder completar aquest dúo, la postal la tenía però no el punt repetit, dons ahir amb el què va portar hi havía el punt.

I...Aquest puzzle de MAJORAL orfebres, fa moltíssim temps que el teníem però només dues peces, dons bé ahir entre els què ens va portar, en vaig trobar dues més hi vaig poder fer-lo de quatre. La veritat que no sabem de quantes peces és, ja que no l'hem vist mai a ningú i la botiga de Girona ja fa anys que no existeix.
Si algú en té informació i la vol compartir, li estaríem agraïts.

De la postal de RUMBO en tenim alguna més, no del punt.

3 comentarios:

Eli Ramirez dijo...

El punt del Marco m'encanta, jejee

PER CERT MONTSE... felicitats :-)

Mª Luisa dijo...

Muy bonita entrada!
Bon día Montse!
Bcssssssss
Luisa

Justa dijo...

¡Mira que no tienen años Marco y Amedio y te ha llegado la sorpresa! Eres una "suertuda", Montse.

Abrazos.

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...