Translate

17 abr 2018

FIRA DE LLIBRES AMB PUNTS...

BARRI DELS ESCRIPTORS (el nostre barri)


Ja vaig posar al calendari que a Salt es feia aquesta fira per primera vegada, s'havia de fer el dia 15 però es va passar al día 22 d'abril per no coincidir amb la mani de Barcelona.
Dons bé aquí teniu el cartell amb la programació de les activitats que s'hi portaràn a terme. Hi ha una errada per què diu : intercanvi de punts de llibre a càrrec de Montse Casaponsa.... i hauria de dir de MONDOPUNTS, però no passa res, ara ja no tornarem a fer els cartells. 
No sabem si la fira i les activitats tindran gaire éxit donat que és molt aprop del día de Sant Jordi però pel que fa a l'intercanvi ja hi ha hagut gent que m'ha dit que vindrà, per tant hi haurà intercanvi !!!
Cal que si voleu venir a canviar ens ho dieu ja que no sabem de quantes taules podrem disposar i ens convindría saber-ho.

També us faig saber que si us voleu quedar a dinar, l'ANC de Salt per a quest mateix día ha organitzat una botifarrada popular a les Naus de la Coma Cros per recaudar diners per la Caixa Solidària a un módic preu de 12 €, però ens heu de dir com a molt tard el dijous dia 19 si voleu venir-hi, ja que hem d'agafar el tiquet. El dinar és : amanida, botifarres i coca per postres. Com que en Domènec és de la organització ens guardarà taula i Mondopunts us donarà una sorpresa.

M'oblidava de dir, que a la Fira del Llibre es repartirà un punt de llibre conmemoratiu d'aquesta fira.

1 comentario:

roser dijo...

I hi teniu escriptors d'anomenada i del terruño!
Molt èxit (segur que el tindreu)

SANT JORDI I

  I com que no podien faltar... per Sant Jordi els punts de la Diputació de Girona ! Y como no podían faltar... En Sant Jordi los marcapágin...