Translate

14 abr 2018

XST ! XSS ! SST ! digues-ho com vulguis

SSS !  SETMANA SENSE SOROLL

Del 23 al 29 d'abril, aturem el soroll ! Campanya engegada des del Departament de mediambient de la Generalitat de Catalunya.
XST !
XSS !
SST !

Avui m'he anat a apuntar per participar a la lectura en viu que organitza la Biblioteca Pública Iu Buhigas de Salt, durant el dia de Sant Jordi i m'han donat aquests punts de llibre que tot i no ser dels "macos", m'han agradat molt i els he trobat interessants. No sé si hi ha més colors, a la biblio només tenien aquests tres.
Per cert, el llibre que llegirem el dia de Sant Jordi és La mort i la primavera, obra de Mercé Rodoreda. Espero fer-ho bé, ja que no he llegit mai cap llibre en veu alta i menys davant de públic.

3 comentarios:

roser dijo...

Quina idea més bona, el silenci és tan difícil de trobar que quan hi ets et sembla màgia. És un sensació que visc sovint quan vaig al poble. A ciutat és difícil aconseguir-la.
A mi m'encanta llegir en públic era la única assignatura que treia 9 i 10 quan era petita. Las monges sempre m'agafaven per llegir en veu alta a missa.

Eli Ramirez dijo...

Doncs a mi m'agraden :-) són així d'estètica còmic, jeje.
(i he de dir que cada cop em molesta més el soroll) (per sort he escollit una professió on hi ha bastant silenci, jejejeje)

Eli Ramirez dijo...

(Per cert, una amiga bibliotecària me'ls va donar i em va confirmar que només hi havia aquests tres colors.)

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...