Translate

12 may 2018

PUNTS DE LLIBRE DE SORPRESA

Ahir va passar el carter, feia dies que no passava... i vaig tenir una agradable sorpresa, bé dues. Un sobre amb molts punts i un altre amb no tants, però ambdós amb sorpresa per a mi.
En un hi havía un munt de punts i un sobre que deia Montse, l'obro i em trobo amb una col·lecció de gegants de Bilbao (no sé si hi és tota, però m'agrada igualment). Ja sabeu que m'agrada tot el que fa referència a la cultura popular, en principi la de la meva terra, però sempre m'ha agradat saber de la cultura d'arreu d'Espanya. Vàrem quedar molt sorpresos ja que no coneixiem aquests gegants i menys els punts. 

Ayer después de unos cuantos días sin pasar, vino el cartero y me trajo una agradable sorpresa, bueno dos. Un sobre con muchos marcapáginas y otro con unos pocos, pero los dos con sorpresa para mí.
En uno había un sobre que decía Montse, lo abro y me encuentro con esta colección de gigantes de Bilbao (no sé si estará entera pero me gusta un montón). Ya sabéis que me encanta todo lo que hace referencia a nuestra cultura sea de mi tierra como del resto de España.
Nos sorprendimos mucho ya que nos conocíamos estos gigantes y menos de la existencia de los marcapáginas.


Suposo que s'aprecía que son troquelats.
Supongo que se aprecia que son troquelados.
Aquests tres no crec que siguin de la mateixa sèrie però venien en el mateix sobre.
 Estos tres no creo que sean de la misma serie pero venían en el mismo sobre. 
Gracias Jon, por acordarte de mi.

 L'altra sorpresa va venir de Galícia en forma de puzzle i de tres punts de dones. Dos temes que també em fascinen. 
 La otra sorpresa vino de Galícia en forma de puzzle y de tres marcapáginas de mujeres. Dos temas que también me fascinan.

Gracias, Maria Luisa por tú generosidad.







3 comentarios:

Justa dijo...

¡Maravillosos todos! ...Los de gigantes son preciosos; pero mi preferido es el del Guernica, me encanta.

Abrazos.

roser dijo...

Són el tipus de sorpreses que ens ajuden a tirar endevant moltes vegades, Cada vegada que obro la bústia i recullo un sobre així torno immediatament a la meva infantesa, qua aconseguia el cromo que faltava a l'àlbum...

Eli Ramirez dijo...

que bonics, són genials!!!
Q tal aquests dies per Girona? un altre any que em perdo Temps de flors... :(

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...