2 may. 2018

PUNTS DE LLIBRE D'OLOT

1 DE MAIG, festa del Treball i Fira de Maig d'Olot

1 de Mayo, fiesta del Trabajo y Feria de Mayo en Olot

El títol ja ho diu tot, ahir que va ser festa vaig anar a la Fira a Olot. Aquesta ciutat, sempre ens sorprèn, vagis quan hi vagis sempre hi ha alguna festa i en conseqüència hi pots trobar un punt o altre.
Des de l'any 2007 que tenim un punt del dia 1 de Maig, fins al 2011 el punt va ser igual i solsament canviava el color i el revers. A l'any 2012 es va deixar de fer aquest, però el partit del PSC  PerOlot, va agafar el relleu i va començar a editar un punt amb fotografíes retrospectives de la ciutat. Titulats Records d'Olot, al seu revers hi porta una poesía, cada any d'un poeta català diferent. Al punt de l'any 2017, en el seu revers s'hi pot llegir un escrit en homenatge a Ernest Lluch conegut polític socialista garrotxi, assassinat per ETA en el 17è aniversari de la seva mort.

El título ya lo dice todo, ayer fui a la Feria en Olot. Esta ciudad siempre nos sorprende, vayas cuando vayas siempre hay alguna fiesta y en consecuencia puedes encontrar algún que otro marcapáginas.
Des de el año 2007 que tenemos puntos de libro del 1 de mayo, hasta el 2011 con una misma estética pero variando el color, fue en 2012 que el partido del PSC PerOlot tomó el relevo i empezó a editar el punto con fotografías retrospectivas de la ciudad. Titulándolos Recuerdos de Olot, en su reverso llevan una poesia, cada año de un poeta catalán diferente. En el punto del 2017, hace un homenaje a Ernest Lluch reconocido político de la Garrotxa asesinado por ETA, en su 17º aniversario.


1 comentario:

roser dijo...

Molt macos i representatius!