Translate

15 jun 2018

PUNTS DONES per la REPÚBLICA

Introducció, ja se que vaig dir que aquest blog no era per parlar de política però si que es un blog per donar informació sobre punts de llibre, crec que aquest article  l'havíem de fer. Mal els hi pessi a alguns i els hi faci coïssor...
Introducción, ya sé que dije que este blog no era para hablar de plítica pero si que es un blog para dar información sobre marcapáginas, creo que este artículo lo teníamos que hace. Mal les pese a algunos y les escueza.

L'altre dia la meva filla em va passar una foto amb aquests punts de llibre i em va preguntar si ja els teníem, ella els va veure al Facebook del President Puigdemont...
El otro dia mi hija me pasó unas fotos con estos marcapáginas y nos preguntó si ya los teníamos, ella los vió en el Facebook del Presidente Puigdemont.

Desseguida li vam contestar que no, que no els havíem vist per enlloc, així que va escriure al President preguntant d'on els havía tret. De Reus, de l'Assamblea de Reus. 
Enseguida le contestamos que no, que no los habíamos visto, así que escribió al Presidente para preguntarle de dónde los había sacado. De Reus, de l'Assamblea de Reus.

Vet a quí que ens vam posar en contacte amb ells i ens els han enviat amb un tres i no res. Ara bé s'han de pagar, el joc de sis val 10 €, però tot sigui per una bona causa com és la caixa de resistència i per ajudar a les companyes que no poden esser amb nosaltres.
Así que nos pusimos en contacto con ellos y nos los enviaron enseguida. Ahora bién hay que abonar la cantidad de 10 €, pero todo sea por una buena causa como es la de la caja de resistencia y para a yudar a las compañeras que no pueden estar con nosotros.
Si us agraden i voleu col·laboarar podeu demanar-los a Cori Torroja 680135369 (tardes) i us donarà el nº de compte on s'han d'ingressar els diners.
Si os gustan y queréis colaborar podeis pedirlos a Cori Torroja y os indicará dónde hacer la transferencia.

 Si, si ja podeu dir que alguns dels dibuixos no s'assemblen gaire però crec que estan força encertats. 
Ah !!! van dir-me que segurament en faran dels homes...
Si, ya se que algunos dibujos no se parecen mucho a los personajes pero creo que están bastante bien acertados.
Por cierto seguramente también haran los de los hombres encarcelados.

4 comentarios:

roser dijo...

Gràcies per la informació

Eli Ramirez dijo...

ah ostres, i tant!
gràcies per la info!

Anna dijo...

I tant que hi col·laborarem! Molt bona iniciativa! Gràcies per la informació.

Eva Cornelles dijo...

Estan molt be, son uns punt de llibre q passi el q passi(en situació politica) al cap dels anys serà un record poder-los tenir. Moltes gràcies per l' informació Montse. Abraçades

ESCRITORS BIELORUSOS

  M'ha sortit aquesta sèrie d'escriptors bielorussos per col·locar i com que no son molt corrents he pensat en ensenyar-los. No sé s...