Translate

2 sept 2018

CONCURSOS DE MARCAPÁGINAS con POLÉMICA

A començaments d'agost vaig rebre al móbil una noticia que em va deixar al·lucinant, provenía del diari digital Actuall.

A principios de agosto recibí en el móvil una noticia que me dejó alucinando, provenía del diario digital Actuall.

Actuall, es un diari on line, pro-vida, pro-familia, liberal y compromés amb la llibertat (segons ells), sense ànim de lucre que serveix noticies d'actualitat, comentaris, anàlisis i nous formats periodístic en llengua...

Actuall, es un periódico on line, pro-vida, pro-familia, liberal y comprometido con la libertad, sin ánimo de lucro que sirve noticias de actualidad, comentarios,  análisis y nuevos formatos periodísticos en lengua... 

No he pogut llegir més perquè la seva web no està operativa i jo que no sóc molt entesa amb informàtica no he pogut obrir la pàgina que us ensenyo a continuació. 

No he podido leer más porqué su web no está operativa y yo que no soy muy docta en informática no he podido abrir la página que os muestro a continuación.


https://www.actuall.com/democracia/secesionismo-catalan-adoctrina-los-concursos-infantiles-marcapaginas/



El punt de llibre en qüestió es aquest primer. Us he posat un altre del mateix concurs perquè es vegi que va per categoríes d'edat i que el guanyador va ser de la categoría de majors de 17 anys, o sigui adult.


El marcapáginas en cuestión es el primero. Os he puesto otro del mismo concurso para que se vea que va por categorías de edades y que el ganador fue de la categoría de mayores de 17 años, o sea adultos.




He ratllat el nom dels guanyadors per raons de privacitat.

He tachado el nombre de los ganadores por razones de privacidad.



4 comentarios:

Eli Ramirez dijo...

en sèrio?? ja no saben que inventar....
anireu l'11 a BCN? a veure si ens tornem a trobar de casualitat :-D jo estic apuntada al TRAM 37 ^^

mondopunt dijo...

Dons si hi anirem, però estem al tram 12. Potser ens podem trobar el dia 15 a la Fira de la Mercé, a les Tres Xemeneies. L'horari de l'intercanvi de punts de llibre és al MATÍ de 10 h a 14 h.
Montse

Marcapaginas de Rosa y Toni dijo...

Adroctrinar...??????... Aixó em sembla "parlar per tal de no estar callat"
En trobarem a les Tres Xemeneies.
Petonets.
Rosa

roser dijo...

Menteix i difama que algo queda. Estan fent molt de mal

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...