3 sept. 2018

FIRA REPLEGA a MONZÓN

Aquest fi de setmana s'ha celebrat un any més a Monzón la Fira de Col·leccionisme Replega. Vaig a dir i crec que sense equivocar-me que actualment és una de les fires de col·leccionisme més important que es celebra arreu de l'Estat espanyol. Tot i així també haig de dir que els que fa anys que hi anem trobem que va disminuïnt en quant a afluència de col·leccionistes. També minven els expositors que es dediquen a la venda d'objectes de tota mena i que es puguin col·leccionar. 

Este fin de semana ha tenido lugar un año más en Monzón la feria Replega. Voy a decir y creo que sin equivocarme mucho, que actualmente es una de las ferias de coleccionismo más importante que se celebran en todo el estado español. No obstante los que ya hace años que vamos acudiendo a esta feria, notamos que la afluencia de coleccionistas se ha ido reduciendo. También van a menos los expositores que se dedican a la venta de objetos coleccionables.


Mondopunts per raons personals enguany no hi ha pogut anar els dos dies que dura la Fira, o sigui que només hi vam ésser el dissabte, però hi vam portar molts punts i com podeu veure la gent hi estava molt aficionada.

Mondopunts por razones personales este año no ha podido asistir a la feria los dos días que tiene lugar, o sea que sólo estuvimos el sábado, pero llevamos muchos marcapáginas y como podéis ver la gente estaba muy concentrada buscando y escogiendo marcapáginas.

Una taula llarguísima on hi havia col·leccionistes de Barcelona, Girona, Vitoria, Navarra, Pais Vasc, Zaragoza, Huesca, etc... I aixó només de punts de llibre...

Una mesa muy larga dónde se encontraron coleccionistas venidos de Barcelona, Girona, Vitoria, Navarra, País Vasco, Zaragoza, Huesca, etc... Y estos sólo de marcapáginas...

4 comentarios:

María Rosa dijo...

Menudo ambientazo. Me alegra que hayan conseguido marcapáginas nuevos.
Un abrazo.
María Rosa

roser dijo...

uala!!!! Quina mà de punts!

Eli Ramirez dijo...

Jo després de dos anys crec que ja no hi aniré més.... al final hi veia les mateixes cares que a Barcelona, i com que jo no destaco precisament per la quantitat de punts repetits que tinc, em sortia poc a compte ejejejejejejej
Pd. m'alegra que duguis un llaç groc ben gran!

mondopunt dijo...

En tenía un altre penjat del cartell que deia Mondopunts, però un senyor molt ben "trajat" va venir a fer-me'l treure. Llavors més tard vaig saber que era el Senyor arcalde de Monzón.