Translate

1 nov 2018

LES FIRES EN PUNTS DE LLIBRE


Malgrat el mal temps, Girona està de festa ! esperem tenir un final de setmana assolellat per gaudir-ne plenament...

Com ve fent darrerament l'Ajuntament de Girona, ha publicat un joc de quatre punts de llibre amb imatges representatives de les Fires i Festes de Sant Narcís. 

També us mostrem el punt de llibre que cada any es reparteix en l'Ofici Solemme que es fa el dia del Sant i en el seu honor, a la Basílica de Sant Feliu o Sant Félix de Girona. 

La diada castellera amb els Marrecs de Salt al capdevant, la sínia (nória) com a representació de les atraccions, la música a l'envelat de la Copa, i una fotografía de un dels molts actes programats per aquestes festes.

¡ A pesar del mal tiempo, Girona esta de fiesta !, esperamos tener un final de semana soleado para disfrutarlas plenamente.
Tal y como viene haciendo últimamente el Ayuntamiento de Girona, ha publicado un juego de cuatro marcapáginas con imágenes representativas de las Ferias y Fiestas de San Narciso, su patrón.
También os mostramos el marcapáginas que cada año se reparte en la Misa Solemne que tiene lugar en la Basílica de San Feliu o San Félix de Girona en honor al Santo.

La diada castellera con la "colla" Marrecs de Salt al frente, la noria en representación de las atracciones, la música en la carpa de la Copa y una fotografía de uno de los muchos actos programados para estas fiestas.

4 comentarios:

roser dijo...

Què macos, dignes de la ciutat.

El útil marcapáginas dijo...

Buena iniciativa la del ayuntamiento y que dure muchos años.
Muy bonitos los marcapáginas.
Buen día.
Lucía.

Justa dijo...

¡Pues a disfrutarlas todo lo que podáis! A mal tiempo,buena cara.

Abrazos.

Eli Ramirez dijo...

OH QUE MACOS!!
fa poc vaig venir a Girona, pel Gircòmic, i vaig trobar el de les festes de St Narcís al terra, tot mulladet... molt trist. Si el teniu repe me'l podeu guardar? el del nen i el dimoniet :) merci

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...