Translate

4 may 2019

ENCUENTRO DE SANT JORDI en LA TAIXONERA

Demà diumenge dia 5 de maig, gran Trobada de Col·leccionisme. Aquesta trobada és la que normalment es fa a Barcelona just després de Sant Jordi, però que enguany per les eleccions del passat cap de setmana es va haver d'ajornar a demà.
La Trobada té lloc al Menjador Social Sant Cebrià, al barri barcelonés de la Taixonera. 

Aquesta trobada de punts de llibre és la que tradicionalment es feia al pati del Museu Marès i que desde fa algunes edicions es porta a terme en aquest barri de Barcelona. Ës una bona ocasió per poder canviar els punts de llibre que tingueu repetits i sobretot canviar i trobar els que han sortit per Sant Jordi a les diferents poblacions de Catalunya, ja que s'hi troben col·leccionistes d'arreu del territori.

Com podeu veure al cartell, el menjador és al carrer Arenys, nº 65 de Barcelona, molt ben comunicat tant per metro com per bus pels que vinguin de Barcelona ciutat i pels que vinguin de fora, s'hi arriba bé desde la Ronda de dalt. 
Els amics del Troc, de l'Associació Catalana de Col·leccionismes i la Bruixa del Punt, han preparat aquest encontre amb molta il·lusió i faran que tothom que hi vaig s'hi trobi a gust. 
Es repartirà un punt conmemoratiu de la trobada (dinuixat per una bona amiga nostra que va camí d'ésser una bona caricaturista) i després hi ha un dinar de germanor que ha organitzat la Bruixa del Punt. 

Us hi esperem a tots/es, com més serem, més canviarem !!!

2 comentarios:

Eli Ramirez dijo...

Espero que el punt agradi :-)

Jo no crec que vingui, demà... però us desitjo que canvieu moltíssims punts!!!!

roser dijo...

Ai! Eli, que et trobem a faltar!

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...