Translate

13 may 2019

SANT HILARI, TROBADA


Ahir vam anar a la Trobada de Sant Hilari, la que organitza el nostre bon amic Jordi Fatjó. És la segona trobada d'aquest mes, ara ja no anirem a cap més fins al juny que en tenim dues de seguides, cal dir que se'n fan tantes que ens és imposible anar a totes. Ho sentim molt, però hem de tenir temps per altres coses sobretot la família...


Qué us puc dir de la trobada d'ahir ? Dons que en Jordi va estar fantàstic en tot moment atent a què no ens faltés res, tant a la trobada com al posterior dinar que vam fer. Enguany a casa d'uns veïns seus, en mig de la natura, en plena Guilleríes. El día també va acompanyar, tot i que a Sant Hilari sempre hi fa fred (segons diu en Domènec). A la plaça Gravalosa, on es fa la trobada, si que n'hi feia una mica, però al lloc on vam dinar no, gens ni mica, tot el contrari ens rostíem amb el sol. Però com dic tot molt i molt bé !!!

Aquest és el punt de la 9ª Trobada, també us posaré les novetats que en Jordi tenía preparades per l'encontre. 

Una d'elles és el Dúo de les Fonts. 
Un nou joc de cinc fonts de Sant Hilari que corresponen a la série Fonts de Sant Hilari que edita l'Associació Punts de l'Aigua, presidida per en Jordi Fatjó.

Quin goig que fa veure brollar o rajar aquestes fonts !!! Les fotografíes son de tanta qualitat que fins i tot al mirar-les notes la frescor que hi deu fer al seu voltant.

Aquest puzzle també forma part de la série de puzzles de les fonts. Aquest concretament és dedicat a un personatge de Sant Hilari anomenat Josep Masó, conegut com en "Zamora" o home del bosc. Amant de la natura i sobretot al bosc i a la Comarca de les Guilleries. 
Home molt sabi i estimat que es feia escoltar sobretot quan parlava de la natura i els seus boscos. Hi ha dues fonts a Sant Hilari que són dedicades en homenatge seu als seus dos néts, en Joel i l'Eudald.


Però... l'intercanvi va donar per molt, ja és tradicional que en el marc de la trobada es lliurin els premis del Concurs de Punts de llibre que organitza desde fa 12 anys la biblioteca de la població. Enguany els temes del concurs eren la llar d'infants "La Baldufa", la Mary Poppins i els gegants de Sant Hilari, en Moragues i la seva dona.
Aquests són els punts guanyadors que es van repartir.

La veritat és que la participació va ser molt alta i crec que el jurat ho va tenir molt difícil per escollir els guanyadors.

Un dels punts esperats de la jornada era el de la Fira de Sant Ponç de Barcelona, el punt que cada any fa la Imprempta Sebtor i que ens va repartir la Mercé.
I deixeu-me posar aquest punt de la cervesa ESTRELLA DAMM, el vam trobar fantàstic, és molt original i agraïm a la persona que ens el va donar per recordar-se de nosaltres.

Aquí alguna fotografía de la trobada i del dinar.



En Jordi amb la seva gossa Laika.






En Jordi a la seva parada de punts.


Imatges de la trobada


Imatges del dinar




2 comentarios:

Eli Ramirez dijo...

Ostres!! M'ENCANTA LA MARY POPPINS!!!!
:-)

I NO SABIA que el jordi tenia una gossa que es diu Laika. Soc molt fan de la Laika. (La vaig descobrir de petita per la cançó de Mecano, hahahaha)

Justa dijo...

¡No había visto esta entrada con fotos, que a mí me gustan tanto! Estos días estuve "retirada" de los blogs, por el trabajo acumulado.
El día, por lo que se ve, debió de ser fabuloso ¡Ay, cómo me gustaría a mí poder recorrer esas mesas....(estaba pensando en las de los marcapáginas; pero esa otra dela comida también jajaja)

Abrazos para repartir.

TEMA DEL MES - LIBROS-

  Nosaltres avançem l'article sobre el tema del mes, per què s'acosta Sant Jordi i ja sabeu que aquesta diada es la nostra, la diada...