Translate

22 oct 2019

GIRONA

FIRES I FESTES DE SANT NARCÍS

Malgrat els aconteixements que s'estàn produint aquests díes, aquesta setmana GIRONA enceta les seves festes. Una setmana llarga d'esdeveniments festius, per a totes les edats i per a tots els gustos. Moltes actuacions musicals, moltes mostres culturals, molt d'entreteniment i molta xerinola. 
Us convidem que paseu per Girona aquests dies i visqueu i compartiu la joia i alegría que es respira en qualsevol racó de la ciutat. 

L'Ajuntament de Girona com cada any ha fet un joc de quatre punts de llibre que els podeu adquirir gratuïtament a l'oficina de Turisme de la Rambla de la Llibertat.

A pesar de los acontecimientos que se estan produciendo en estos días, esta semana Girona empieza sus fiestas. Una semana larga de eventos festivos para todas las edades y para todos los gustos. Muchas actuaciones musicales, muchas muestras folkloricas y culturales, mucho entretenimiento y mucha juerga.
Os invitamos a que paseis por Girona en estos dias a vivir y compartir la alegria que se respira en cualquier lugar y rincón de la ciudad.

El Ayuntamiento de Girona, como cada año, ha editado un juego de cuatro marcapáginas que se pueden obtener gratuitamente en la Oficina de Turismo situada en la Rambla de la Libertad.
Us desitjema a tots i totes, gironins i forasters unes BONES FESTES !!!
Os deseamos a todos y a todas, gerundenses y forasteros unas ¡¡¡ BUENAS FIESTAS!!!

2 comentarios:

roser dijo...

Bona Festa Major!

Eli Ramirez dijo...

ohhh!! maquíssims! :)

Bona festa major de st narcís! (i que és el meu aniversari jejejeej)

TEMA DEL MES - LIBROS-

  Nosaltres avançem l'article sobre el tema del mes, per què s'acosta Sant Jordi i ja sabeu que aquesta diada es la nostra, la diada...