Translate

16 ene 2020

NOVETATS, NOVEDADES

Un dels punts de llibre més esperats cada començament d'any aquí a Girona és el del MUSEU D'ART.
Uno de los marcapáginas más esperados cada primeros de año aquí en Girona es el del Museo de Arte.
L'any passat ens varen donar un ensurt quan ens van dir que no el feien perquè no tenía éxit. I tant que en té ! Va ser tanta la gent que el va anar a demanar que al cap de pocs dies ja l'havien editat.
El pasado año nos dieron un buen susto cuando nos dijeron que no lo habían hecho por qué no tenía demanda. ¡Y tanto que la tiene!  Fué tanta la demanda que al cabo de pocos días ya estaba editado.
El vénen editant des del 1997, sempre son fragments d'alguna obra exposada al museu.
Enguany és l'obra de Modest Urgell. Marina (Berck) (detall). c. 1873 Oli sobre tela.
Vienen editandolo desde 1997, siempre son fragmentos de alguna obra expuesta en el museo. Este año pertenece a la obra de Modest Uregll. Marina (breck) (detalle). c.1873  Óleo sobre tela.
Aquests altres dos no son tant esperats però si que son novetat per a nosaltres ja que ens els varen donar aquest passat diumenge i no els haviem vist. 
Estos otros dos no son tan esperados pero si son novedad para nosotros ya que nos los dieron este pasado domingo y no los habíamos visto nunca.
Sant Galderic patró de la pagesía catalana, editat a Terrassa l'octubre de 2019.
San Galderic, patron de la payesía catalana, editado en Terrassa en octubre de 2019.
Els castellers de Sarrià, bonic punt de llibre que a més de donar a conéixer la colla llença un missatge per incentivar la lectura.
Los castellers de Sarrià (Barcelona), simpático marcapáginas que además de dar a conocer la "colla", lanza un mensaje para incentivar la lectura.

2 comentarios:

Justa dijo...

¡Pues que equivocados estaban! Es el marcapáginas que casi todos los coleccionistas estamos esperando que nos llegue de la mano de algún amigo.

Abrazos.

roser dijo...

El de Sant Galderic m'encanta.
Sort que al Museu s'ho van repensar, Modest Urgell m'agrada molt com els seus amics de l'escola d'Olot.

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...