16 jun. 2020

MOT Festival Literari

Del Festival MOT de literatura Girona-Olot us en parlo cada any, bé sigui per la seva qualitat literària i del programa que té, bé sigui pels punts de llibre que editen cada any. 
Del Festival MOT de literatura Girona-Olot os hablo cada año, bien por la calidad literaria y del programa o bien por los bonitos marcapáginas que editan.
Aquest Festival comença a finals de març i acaba a principis d'abril. Com ja us podeu imaginar enguany no s'ha fet, ha estat suspés com molts esdeveniments per la COVID 19.
Este Festival empieza a finales de marzo y acaba a principios de abril, como ya os podéis imaginar esta edición ha sido suspendida como muchos otros eventos, por la COVID 19.
Els punts si que van sortir abans del confinament però nosaltres no els haviem vist, ha sigut ara que hem tornat a les llibreríes quan els hem vist i com cada any ens han fet córrer !
Primer en varem trobar un, i com que normalment en fan més d'un vam tornar a les llibreríes i varem trobar-ne un altre. Però es veu que el que corria per Olot és diferent d'aquests dos que us ensenyo. Sort que tenim contactes a Olot i ja el ténen, però ells no sabien que a Girona en corrien dos diferents, per tant creiem que son tres. 
Los marcapáginas si que salieron antes del confinamiento pero no los habíamos visto, ha sido ahora cuando hemos vuelto a las librerías cuando los hemos localizado y como siempre nos han hecho correr...
Primero encontramos uno, y como normalmente hacen más de uno, nos pusimos a investigar y encontramos otro diferente. Pero se ve que en Olot los amigos coleccionistas encontraron otro que es diferente y ellos no sabían que en Girona había otros dos.
Preguntar-ho a l'organització és feina inútil, ja l'any passat ho vaig fer i els vaig escriure correus, però no m'en van contestar cap.
Preguntarlo a la organización es tarea inútil ya que el año pasado lo hice, bien presencialmente, bien por correo electrónico y nunca tuve respuesta.
Només us puc dir que el que es va trobar a Olot és de color rosa. De moment no el tinc per ensenyar-lo.
Sólo os digo que el que se encontró en Olot es de color rosa. De momento no lo tengo para enseñarlo.

1 comentario:

JAVIER dijo...

Bonitos diseños, pero ni hay que tener la cabeza echando humo ni fria como una roca: mesura, templanza....
Abrazos.