Translate

5 mar 2021

MOT Festival de Literatura Girona-Olot

 Any 2020, el Festival MOT es va haver de suspendre. Els va agafar al començament de la pandemia i el conseqüent confinament. Els punts ja havien sortit i quan ens van adonar no vam ésser a temps d'anar a cercar el que es repartia a Olot. Sort que una amiga nostra ens el va poder aconseguir...

Año 2020, el Festival MOT se tuvo que suspender. Los pilló en los inicios de la pandemia y el consecuente confinamiento. Los marcapáginas ya se habían repartido y cuando nos dimos cuenta no tuvimos tiempo de ir a por el que sale en Olot, suerte que una amiga nuestra se pudo hacer con un par de ellos y nos lo dio.


Dons bé quina ha sigut la nostra sorpresa que ja han sortit els punts d'aquest any 2021, el Festival tira endavant, suposo que amb restriccions i han aprofitat la imatge dels punts de l'any passat modificant-los una mica pel davant i pel darrera per aquest 2021. Hem de dir que els tres els hem trobat tots a Girona.

Pues bien cual ha sido nuestra sorpresa que ya han salido los marcapáginas de este año 2021, el Festival se llevará a cabo con las restricciones pertinentes y han aprovechado la imagen de los marcapáginas del año pasado, haciendo algunas modificaciones por delante y por detrás para este 2021. Hemos de decir que los tres los hemos encontrado en Girona. 

No hay comentarios:

TEMA DEL MES - LIBROS-

  Nosaltres avançem l'article sobre el tema del mes, per què s'acosta Sant Jordi i ja sabeu que aquesta diada es la nostra, la diada...