Translate

15 may 2022

GIRONA TEMPS DE FLORS

 Abans de res, dir-vos que estic fent un llistat dels punts de llibre de Reino de Cordelia que tenim a la nostra col·lecció i a les col·leccions de dues col·leccionistes que els tenen penjats al seu blog. No hi he posat els que teniu a "busco" ja que no sé si s'han editat. 

També dir que actualitzaré les imatges del "Catàleg Reino de Cordelia" amb els nostres i les variants que ens heu enviat. Per tant si hi ha algú que ens vol enviar imatges dels que tingui i no surtin al catàleg, les afagirem. Entre tots farem un catàleg el més complert possible.

Primeramente deciros que estoy haciendo un listado de los marcapáginas de Reino de Cordelia que tenemos en nuestra colección y los de dos coleccionistas que los tienen en su blog. No he puesto los que salen en los "busco" ya que no sé si se han editado.

También voy a actualizar las imágenes del Catálogo Reino de Cordelia con los que tenemos y las variantes que nos habéis ido mandando. Por lo tanto si hay alguien que nos quiere mandar imágenes de los que tenga y no salgan en el catálogo, las añadiremos. Entre todos vamos a hacer el catálogo lo más completo posible.

GIRONA TEMPS de FLORS

Avui últim dia d'aquest festival de flors i alegría a Girona, aquest matí hem anat fins a Girona ja que feien una jornada castellera i hem pogut veure algunes composicions florals que ens han agradat molt. No les hem vistes totes, hi havia moltíssima gent i hi havia llocs que pasaves en prou feines...

Hoy último día de este festival de flores y alegría en Girona, esta mañana hemos ido hasta Girona ya que había una jornada castellera y hemos podido ver algunas composiciones florales que nos han gustado mucho. No las hemos visto todas, había muchísima gente y había lugares que a duras penas se podía pasar...

Aquests son els punts de llibre d'aquest any amb imatges de l'any 2020 ja que al 2021 no es va fer per la pandémia.  Estos son los marcpáginas de este año con imágenes del año 2020 ya que en el 2021 no se hizo a causa de la pandemi.

Avui a l'oficina de turisme NO hi havia punts, els havien acabat tots !!! Hoy en la oficina de turismo NO les quedaban marcapáginas, ¡los habían acabado todos!

Intentarem anar aquesta setmana vinet, a veure si en tenen en algun racó. Intentaremos ir esta semana que viene para ver si les queda alguno en un rincón abandonado...

6 comentarios:

MR dijo...

Estes marcadores são sempre lindos.
Boa semana!

Justa dijo...

Muy bonitos, como los de todos los años.
Que disfrutéis un montón de Girona engalanada.

Abrazos.

Mª Luisa dijo...

Siempre me repito, pero me encantaría ver Girona engalanada de esta manera...Ya puestos, me encantaría conocerla ,aunque no sé yo..
Abrazos.

roser dijo...

Heu vist els treballs de les puntaires de Girona? el que he vist per internet m'ha encantat.
De reino de Cordelia en tinc dos que són molt petitets. Us puc enviar escaner

mondopunt dijo...

No, no hem vist aquests treballs de les puntaires. si eren a temps de flors, haig de dir que no hi hem anat, hi ha massa gent. Diumenge vam anar a Girona a veure castells i gairebé no es podía passar i ja no et dic res d'intentar prendre res en alguna terrassa...
Reino de Cordelia petits també els tenim, peró ara em centro amb els de tamany "normal". En Philippe en té 283 de difertents, imaginat si m'envia les imatges !!!

María Rosa dijo...

Girona debe estar preciosa en esos días del Festival, me encantaría poder ir algún año.
En lo que se refiere a los marcapáginas de Reino de Cordelia, esta tarde miro los míos y ya te digo si tengo alguno de los que dices.
Un abrazo.
María Rosa

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...