Translate

9 ago 2022

DE NOU ESTEM AMB VOSALTRES / ESTAMOS DE NUEVO CON VOSOTROS

 Després d'un mes sense escriure res al blog, avui hi torno. La feina que he tingut al mes de juliol ha sigut molt intensa, fins el punt d'arribar a casa i no tenir ni esma per a fer res. Ni tant sols he tocat punts de llibre, si que he obert els sobres que han anat arribant, he mirat els punts i els he deixat a la taula apilonats uns al cim dels altres. Sento si no us he dit que havia arribat el sobre a tots i totes els que heu enviat alguna cosa darrerament. Ara tindré la feina d'anar-los mirant detingudament, gaudir-los i col·locar-los al seu lloc, mica en mica...

Después de un mes sin subir nada al blog, hoy he vuelto. El trabajo que he tenido en este mes de julio ha sido muy intenso hasta el punto de llegar a casa y no tener ni ganas ni fuerza para hacer nada. Ni tan solo he mirado marcapáginas, si que he abierto los sobres que nos han ido llegando y mirado por encima los marcapáginas pero se han ido amontonando en la mesa. Os pido disculpas si no os he comentado la llegada del sobre a los que últimamente nos habéis mandado alguna cosa. Ahora tengo el trabajo de mirarlos detenidamente, gozarlos y colocarlos en su sitio.

No tinc res preparat per l'article però he vist aquests que m'han agradat molt i no els he vist a cap blog. Son del Museu Soc.Geografía Lx de Lisboa. 

No tengo nada preparado para el artículo pero he visto estos que me han gustado mucho y no los he visto publicados en ningún blog. Son del Museo Soc. Geografía Lx de Lisboa. 



2 comentarios:

Justa dijo...

Pues sí que has vuelto "fuerte", Montse, con esta serie y este dúo tan especial. La verdad es que he notado mucho tu ausencia estos días, cuando hacía el repaso a las entradas de los blogs.

Abrazos de descanso.

Mª Luisa dijo...

Muy bonitos.
Como dice Justa, a pesar de venir cansada, has empezado fuerte.
Buen descanso.

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...