24 feb. 2020

TROBADA EN EL "SORTIDOR"

Ahir diumenge i com cada any amb la flaire dels calçots vam tenir lloc la trobada al Centre Cívic del Sortidor al Barri del Poble Sec (Barcelona).
La trobada es fa a dins el Centre Cívic i a fora a la plaça hi te lloc una calçotada organitzada per la colla castellera del barri. 
Dit aixó, la trobada tot i les absències d'alguns reconeguts col·leccionistes de punts de llibre, va ser molt lluïda. Era una trobada de tota mena de col·leccionisme per tant hi havia gent de xapes de cava, bosses de sucre, calendaris, etc...
Ayer domingo y como cada año, con el aire impregnado del olor de los "calçots" cociéndose, tuvo lugar el encuentro en el Centro Cívico del "Surtidor", en el barrio del Poble Sec (Barcelona). El encuentro tiene lugar dentro del Centro Cívico y fuera en la plaza la "colla castellera" del barrio, hace una "Calçotada" para todos los integrantes y gente del barrio.
A pesar de las ausencias de algunos reconocidos coleccionistas de marcapáginas, el encuentro  fue muy concurrido ya que era de todo tipo de coleccionismo, chapas de cava, bolsitas de azúcar, calendarios, etc...

Abans de res volem donar les gràcies a tots els amics col·leccionistes que ens proporcionen punts actuals, ja que a Girona son molt difícils d'aconseguir i a Barcelona no hi anem gairebé mai entre setmana.
Antes de nada queremos dar las gracias a todos los amigos coleccionistas que nos proporcionan los marcapáginas actuales, ya que en Girona es bastante difícil conseguirlos y a Barcelona no vamos casi nunca en días laborables.
Aquesta série dels 60 anys de l'Editorial LUMEN, la vam veure en un blog i ens va agradar molt, de seguida vam avisar als amics de Barcelona per si ens podíen aconseguir alguna série (a Girona no s'han vist enlloc).
Esta serie de los 60 años de la Editorial LUMEN, la vimos en un blog y nos gustó mucho por lo que avisamos a los amigos de Barcelona por si la podían conseguir (en Girona no hemos visto ni uno). 
Aquests son els últims del Gran Teatre del Liceu, últimament bastant difícils d'aconseguir, ja que els ténen amagats i els dónen amb comptagotes.
Estos son los últimos del Gran Teatro del Liceo, últimamente son bastante difíciles de conseguir ya que los esconden y los dan en cuentagotas.
I per últim els dos de la B.C. Negra d'enguany. Tal i com va dir la Roser en el seu blog son dos. Un, el de la setmana "oficial" és amb la silueta de l'home i l'altre, el que donàven a les biblioteques, és amb la silueta d'una dóna. 
Y por último los dos de BC Negra de este año. Tal y como nos dijo Roser en su blog son dos. Uno el "oficial" de la semana es con la silueta del rostro de un hombre y el otro que por detras es de las bibliotecas de Barcelona, es con el rostro de una mujer.

4 comentarios:

roser dijo...

Per a la de les Corts espero estar del tot recuperada!

Justa dijo...

A eso se llama pasar un buen domingo,con amigos y marcapáginas. Os tenía apartada la serie primera, aunque no sabía si la teníais.

Un abrazo y buena semana.

mondopunt dijo...

Gracias Justa, esta vez os llegó primero a vosotros que a nosotros. Quiero decir que en Barcelona la encontraron después de haberlos publicado Mª Luisa.
Montse

Eli Ramirez dijo...

em va agradar molt veure-us!