Translate

20 feb 2018

PUNTS DE LLIBRE INFANTILS

Aquests punts de llibre que us posem avui son d'una promoció de llibres que va fer ja fa uns anys l'Associació "Librerias con Huella", aquesta Associació té la seva seu a Málaga i es dedica al comerç al port menor de llibres, diraris, papereria, articles de dibuix i belles arts.
És una Associació de llibreríes independents española, totes dirigides pels seus propietaris, persones amb experiència en el món del llibre i que comparteixen la voluntad de ser llibreríes de vanguardia, actives i amb un compromís cultural amb la societat de les ciutats on hi son presents.

Aquests punts veníen en un desplegable que havíes de retallar per tenir els punts per separat. Aquí teníu la portada i la contra portada.
Els punts son promoció d'una serie de llibres per a tractar i treballar els sentiment amb els nens a través d'històries i contes infantils.
MADRECHILLONA, és un llibre que parla sobre les relacions familiars, els sentiments i la família.

MAMÁ PUSO UN HUEVO, tracta de com afrontar i explicar als infants la sexualitat, els embarassos i el naixement.

EL ÁRBOL DE LOS RECUERDOS, és un llibre molt dolç que celebra la vida i tots els records que persisteixen després de la pérdua d'un ser estimat. Tracta de l'amistad, les pors i la pérdua.

TODOS SOYS MIS FAVORITOS, com explicar a un fill que l'estimes igual que al seu germà ? Dons aquest conte t'ajuda a afrontar les relacions familiars, els gelos entre germans i els sentiments.

EL CAZO DE LORENZO, t'ajuda a fer veure al nen/a que malgrat ser diferent als demés, ell també té coses bones i que poden ajudar als altres. Serveix per treballar la superació, el creixement personal, les relacions personals, la integració, la convivència i per a les persones amb discapacitat.

EL MONSTRUO QUE SE COMIÓ LA OSCURIDAD,  és una senzilla història d'anada i tornada d'un monstre que es va menjar la foscor i el que per a molts nens podría ser una alegría, per a moltes persones que necesiten la foscor per dormir pot ésser un malson. T'ajuda a afrontar i treballar la por, la foscor i els malsons.

UNA PESADILLA EN MI ARMARIO, és un conte per treballar també els somnis, les pors, els malsons i la nit, mitjançant els monstres que un nen s'imagina dins l'armari i que a la fi li ensenya que no son tan monstres.

MALENA BALLENA, és l'història d'una nena que quan va a la piscina no li agrada banyar-se per què creu que s'enfonsarà donat que pesa molt i els seus companys s'enriuen d'ella. Amb aquests conte es treballa la superació i els conflictes personals.

EL MONSTRUO, aquest llibre tracta de com afrontar els problemes familiars, les pors, la violència i els maltractaments. Sovint els nens es pensen que son ells qui fan enfadar els pares quan son ells, els pares, els que tenen veritables problemes de parella.

VIVO EN DOS CASAS, qué passa quan els pares es separen ? una situació actual i dolorosa per a molts nens. Aquest llibre ens ensenya com afrontar el divorci dels pares, la convivència i els problemes familiars. Ens fa veure que sempre es troba un camí cap a l'amor i la comprensió.

2 comentarios:

roser dijo...

uau, preciosos
No els coneixia!

Eli Ramirez dijo...

oH QUE bonics!!
(per cert, heu canviat el disseny del blog, no? el color de fons...!)

SORTEIG PRIMAVERA / SORTEO PRIMAVERA

 Ens ha arribat la primavera, és temps de que els arbres es vesteixin de verd, que al camp hi broti el sembrat i que als jardins floreixin l...