Translate

20 nov 2017

CATALUNYA TERRA D'ACOLLIDA

El comité per a l'acollida de les persones refugiades, amb el suport de la GENERALITAT DE CATALUNYA, va editar aquests 5 fantàstics punts de llibre  per a la seva campanya titulada NOSALTRES vam ser REGUGIATS i conscienciar a tots els catalans de la importància de fer acollida a les persones que ho necessiten.
Reconeixem les diferents aportacions que les persones refugiades poden fer al nostre país des d'una perspectiva democràcia i solidària.
Refugiades sirianes, El Líban 2013
Catalunya està preparada per acollir de forma immediata a 1.800 refugiats i es prepara per acollir-ne 4.500 al més aviat possible. Amb l'ajud de tothom, farem que les persones refugiades trobin a casa nostra un espai d'acolliment i dignitat.
Refugiades sirianes. Jordània, 2014
Refugiat és una persona que per temors fonamentats de ser perseguida per motius de raça/ètnia, religió, nacinalitat, opinions polítiques, pertiença a determinat grup social, de gènere o orientació sexual, es troba fora del seu país i no pot o, a causa d'aquests temors, no vol acollir-se a la protecció del seu país.
Refugiats sirians. El Líban , 2015
El refugi és un dret, no és només una qüestió de solidaritat. Tots els països democràtics que van signar la Declaració de Ginebra s'han d'implicar i assumir aquesta responsabilitat.
Refugiats sirians. Pas fronterer amb l'Iraq, 2013
Agraïm les mostres de solidaritat expresades per la ciutadanía catalana, així com també als voluntaris, activistes, entitats de suporta als refugiats, habitants i pescadors de les illes del Mar Egeu i la Mediterrània com Lampedusa o Lesbos la seva activitat de recolzament, suport i salvament de persones refugiades.
Rescat de refugiats sirians, 2016
Aquest és un revers dels punts, a cadascún hi figura l'escrit que us he posat a sota de cada punt.
I... jo em faig una pregunta, amb la Generalitat intervinguda amb el 155, com quedarà tot això ?

1 comentario:

roser dijo...

com a Espanya, passant-se pel forro tots els acords internacionals

SORTEIG PRIMAVERA / SORTEO PRIMAVERA

 Ens ha arribat la primavera, és temps de que els arbres es vesteixin de verd, que al camp hi broti el sembrat i que als jardins floreixin l...