Translate

2 nov 2017

PUNTS DE LLIBRE DEL DIA DE DIFUNTS

Ahir va ser el día de Tots Sants, el día que tradicionalment es visiten els cementiris per portar flors als nostres difunts. Cal dir però que el veritable dia de Difunts és avui i a Méxic es de molta tradició honorar-los de manera que adornen les seves tombes de manera molt original i en fan grans festes.
Nosaltres us mostrem uns punts de llibre vinguts de Méxic, d'imant i al·lusius a aquesta festa tant arrelada en aquelles contrades.
D'aquests dos primers punts us he posat el revers, ja que hi explica una mica la història de Mictlán, la vall dels Morts.
Aquests últim us l'he obert per què veiesiu el dins del punt, ja que es veu que el dibuix té una continuïtat.
Si us fixeu el punt a la part dreta té un forat allargat que si el poses al llibre per la part dreta del mateix us marca la línea on heu acabat de llegir.

1 comentario:

roser dijo...

El dia dels difunts és avui, sí.
Ma germana va néixer el 2 de novembre. La meva mare, quan la va parir, estava tant contenta perquè no havia nascut el dia 1 i la llevadora li va dir que el 1 és el dia de Tots els sants que és quan anem al cementiri perquè és festiu, però que el dels morts és el dia 2 (ánimas benditas).
Molt maco el recull. Enveja insana

TEMA DEL MES - LIBROS-

  Nosaltres avançem l'article sobre el tema del mes, per què s'acosta Sant Jordi i ja sabeu que aquesta diada es la nostra, la diada...