Translate

24 nov 2017

VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Imagen relacionada25 DE NOVEMBRE dia MUNDIAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

I...un any més fem un crit per per a conscienciar a tot el món de que aquesta xacra que està tant arrelada en la nostra societat, no esdevingui a més. Hem de intentar que cap més dona mori o pateixi un fet tant horrible com és el del maltractament sigui físic o psicològic.
Encara avui en dia hi ha massa violència de gènere i com es pot veure no solsament ho pateixen les dones o parelles, sino també els fills.

Sería un gran assoliment poder dir que aquest día ja no existeix. Per tant hem d'ajudar a totes aquestes dones que per motius diversos no s'atreveixen a denunciar, a plantar cara als seus agressors sigui pel motiu que sigui... i hem d'estrènyer a les institucions corresponents perquè actuïn amb més contundència i protegeixin les dones que denuncien.





Mentre hi hagi dones maltractades, aquest blog seguirà denunciant el maltractament i la violència. És un petit grà de sorra d'una muntanya molt gran.


4 comentarios:

roser dijo...

Que el no és no, que ningú te dret a ser amo de ningú, que les victimes han de tenir tot el suport de la societat, perquè continuen essent victimes encara que tornin a portar una vida "normal"...tot sembla tan obvi! i no ho és gens
Sí que és una pena que hagi d haver un dia per recordar-lo, les primeres que ens hem d'empoderar som les dones...i que lluny que estem!

mondopunt dijo...

El patiment només el sap la qui es o ha sigut maltractada. Evidentment que se les ha d'ajudar en el desprès i ho hem de fer entre tots. De tota manera hem de fer un crit a l'esperança i creure que de tot se'n surt.

Marcapaginas de Rosa y Toni dijo...

Sempre tens preparada la teva entrada que em sorpren molt per la varietat de punts de llibre que ens ensenyes, tots amb missatges molt inspiradors. Però m'agradaria quedar-me amb les teves paraules... "de tot se'n surt" un pensament en positiu
Petonetss

mondopunt dijo...

Gràcies Rosa, la veritat és que es un tema important a la nostra col·lecció i en tenim molts, sembla que no se'n fan però si, n'hi ha molts, tant de Catalunya com de la resta d'Espany i fins i tot de l'estranger.
Procuro no repetir-me cada any. Montse

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...