Translate

28 ago 2024

NORDICA libros y AKI SHIMAZAKI

 Els punts de llibre de l'autor Aki Shimazaki, em porten de corcoll. De moment tenim aquests, uns son en català i els altres en castellà, ara bé no sabem si tots s'han fet amb els dos idiomes. Demanem ajuda ja que com que els dibuixos son molt iguals o iguals pot ser que algun se'ns hagi passat. 

Los marcapáginas del escritor Aki Shimazaki, nos traen de cabeza. De momento hemos encontrado estos, unos son editados en catalán y otros en castellano, ahora bien no sabemos si todos los han hecho en los dos idiomas. Pedimos ayuda ya que como los dibujos son muy iguales  o iguales puede que se hos haya pasado alguno.



AZAMI, editat en català i fa puzle amb HÔZUKI que l'hem trobat amb català i castellà.
AZAMI, editado en catalán y forma puzle con HÔZUKI que lo hemos encontrado en catalán y castellano. 

SUISEN, només hem trobat aquesta part i en els dos idiomes, català i castellà.
SUISEN, solo encontramos esta parte y en catalán y castellano.
FUKI-NO-TÔ en català i amb el mateix dibuix que MAIMAI també en català.
FUKI-NO-TÔ en catalán y con el mismo dibujo que MAIMAI que también es en catalán.

25 ago 2024

TEMA DEL MES : LA PLATJA / LA PLAYA

 Suggerències per passar un bon estiu i alguns racons per a refrescar-se...

Sugerencias para pasar un buen verano y algunos rincones para refrescarse...
















Son molts els que tenim del tema "platja i estiu", us he posat una mostra representativa que espero que us agradi.
Son muchos los que tenemos del tema "mar i verano", os he expuesto una muestra representativa la cual espero que os guste. 

2 ago 2024

VACANCES / VACACIONES

 Avui m'he llevat nostàlgica, quan m'he posat davant l'ordinador , el primer que he fet ha sigut anar a la primera entrada d'aquest blog, a l'any 2011. La Manuela ens va felicitar l'aniversari del nostre blog aquest passat mes de juliol. Cal dir que nosaltres abans d'aquest blog en vàrem tenir un altre que no sabem com ens va desaparèixer, es deia gairebé com aquest Mondopunt, amb singular, sense S final. Ho vam fer així perquè els amics no perdessin la referència nostra. Crec, i no ho dic per fardar, que vam ser si no el primer, dels primers blogs que hi van haver pel que fa a punts de llibre. Al desaparèixer l'Associació "Punto y Seguido" (que és la que ens unia una mica a tots els col·leccionistes de l'estat espanyol) vam pensar que un blog on posar notícies, novetats, etc... ens mantindria units dins d'aquest món del col·leccionisme de punts de llibre.

I així va ser, mirant els articles he recordat a molts dels que participaven i que ara ja no hi son o que simplement per raons diverses han deixat de col·leccionar. He vist la gran quantitat de sortejos que vam fer i l'alta participació per aconseguir algun dels lots que oferíem. Tot ha anat canviant tant !  però ens hem adonat dels amics que tenim, sigui físicament o virtualment, dels que encara segueixen el blog i de les noves incorporacions que ens visiten. Això ens fa adonar que aquest blog serveix a algú, i es per aquest motiu que, pot ser no amb la continuïtat d'abans, seguim fent articles. 

Els sortejos de Mondopunts no son gaire seguits, però estem contents de que aquests es facin en d'altres blogs que s'han creat amb el temps.  Recentment la Goretti ha celebrat el seu 16è aniversari i hem de dir que ho peta article rere article, el seu blog s'ha de visitar si o si... Amb això no vull menysprear els altres blogs que existeixen, ja que tots sou molt actius i que val igualment la pena visitar. Us felicito a tots per l'esforç de mantenir l'esperit del col·leccionisme de punts a aquest nivell tant alt. 

Passat l'estiu farem un sorteig, intentarem que us agradi a tots i us encoratgi a participar. 

BON ESTIU

Hoy me he levantado nostálgica, cuando he encendido el ordenador lo primero que he hecho ha sido ir a la primera entrada del blog, en 2011. Manuela nos felicitó este pasado mes de julio. Nosotros antes de este blog, tuvimos otro el cual nos desapareció y nunca hemos sabido porqué... se llamaba casi igual que este Mondopunt, en singular y sin la S final. Lo hicimos así porqué los amigos no perdiesen nuestra referencia. Creo y no es para chulear, que si no fuimos los primeros, fuimos uno de los primeros blog que  hubo referente a los marcapáginas. 

Al desaparecer la Asociación Punto y Seguido, (que era la que nos unia un poco a todos los coleccionistas del estado español), pensamos que un blog dónde poner noticias, novedades, etc... nos mantendría unidos dentro de este mundo del coleccionismo de marcapáginas. 

Y fue asi, mirando los articulos hemos recordado a muchos de los que participaban y que ahora ya no están, o que simplemente por razones diversas han dejado de coleccionar. Hemos visto la gran cantidad de sorteos que haciíamos y la alta participación para conseguir algunos de los lotes que ofrecíamos. ¡Todo ha cambiando tanto ! pero nos hemos dado cuenta de los amigos que tenemos, sea físicamente o virtualmente, de los que aún siguen el blog y de las nuevas incorporaciones que lo visitan. Eso nos dice que este sirve para algo y a alguien, y es por este motivo que tal vez no con la misma asiduidad de antes, seguimos haciendo artículos. 

Los sorteos de Mondopunts no son muy seguidos, pero estamos contentos de que otros blogs que se han ido creando con el tiempo, los hagan. Recientemente Goretti ha celebrado su 16º aniversario y tenemos que decir que lo clava articulo tras articulo y que hay que visitarlo si o si... Con esto no quiero menospreciar a los otros blogs que existen, ya que todos son muy activos y que igualmente hay que visitar. Os felicitamos a todos por el esfuerzo de mantener el espíritu del coleccionismo de marcapáginas a este alto nivel. 

  A las puertas del Otoño os vamos a hacer un sorteo, intentaremos que os guste y que os anime a participar a todos. 

FELIZ VERANO


SORTEIG DE TARDOR / SORTEO DE OTOÑO

  Encara no hem entrar a la tardor, però aviat hi serem. Una de les coses més representatives de la tardor, és la caiguda de les fulles dels...