17 jul. 2020

NORDICA

De tant en tant faig una crida per veure si trobo uns punts de llibre concrets per completar la série, el puzzle o bé per fer el dúo.
Dons bé avui demano si algú té algún d'aquests dos punts de NÓRDICA repetits i ens els vulgui donar. Resulta que ens han arribat unes precioses postals i ens agradaría fer el dúo amb el punt. 
De vez en cuando hago un llamamiento para ve si encuentro marcapáginas concreto para completar la série, el puzzle o bien para hacer el dúo.
Bien, hoy os pedimos si alguien tiene alguno de estos NÓRDICA repetidos y nos los quiera dar. Resulta que nos llegaron unas preciosas postales y nos gustaria hacer el dúo con el marcapáginas.
El punt ja el tenim, però nosaltres donem preferència a posar-lo amb els punts i si en trobem un altre, llavors fem el dúo. De ben segur que l'hem tingut repetit, però les postals les hem aconseguit ara.
El marcapáginas ya lo tenemos, pero nosotros damos preferencia a ponerlo con los marcapáginas y luego si encontramos otro es cuando hacemos el dúo. Seguramente los hemos tenido repetidos, pero las postales nos han llegado ahora.
Gràcies per mirar-ho.
Gracias por mirarlo.


10 comentarios:

Bartomeu dijo...

Hola Montse,
Et guardo "La saga de Erik el Rojo"
Salutacions

JAVIER dijo...

Montse, no los tengo ni en mi coleccion...
Saludos. Javier

mondopunt dijo...

Oh! Gràcies Bartomeu.

roser dijo...

Quan torni a bcn t'ho miro

Justa dijo...

Lo siento, acabo de comprobar y no los tengo.

Buen fin de semana.

Abrazos.

mondopunt dijo...

Gracias por mirarlo.

Milagros dijo...

Hola, he mirat els repetits pero no els tinc, o sento molt.
Una abraçada.

Pere dijo...

Ho sento però jo tampoc els tinc.
Una abraçada
Pere

Mª Luisa dijo...

Yo tampoco. Los que consigo siempre me los envían. Creo que aquí no he conseguido ninguno.
Feliz día!

mondopunt dijo...

Moltes gràcies a tots i totes per mirar-ho. He aconseguit un dels dos i ja us el mostraré properament en una entrada. Veureu que bonic és el dúo.