Translate

24 jun 2021

TROBADES DE PUNTS DE LLIBRE I TROBADES DE COL·LECCIONISME GENERAL

 No hi ha manera de poder pujar el calendari de trobades com feia abans, crec que ho han canviat i jo no hi ha manera de saber-ho fer. Per tant us faré aquest post i us posaré las properes trobades que son les que en tenim coneixement.

No consigo subir los encuentros en el calendario como hacia antes, creo que lo han cambiado y yo no soy capaz de encontrar la manera de hacerlo. Por tanto os hago este post y os anuncio los próximos encuentros de los cuales tenemos noticia.

LA TROBADA DE QUERALBS

Amb molta il·lusió els amics Lluis i Emilia amb la col·laboració de l'Ajuntament, reprenen la Trobada d'intercanvi de punts de llibre. El proper dia 4 de Juliol, a la plaça de l'Ajuntament de les 10 h a les 13 h, podeu venir a triar, remenar i canviar els vostres punts de llibre repetits. Com cada any es repartirà el punt de llibre conmemoratiu de la trobada i també el de la NO trobada de l'any passat 2020. (La data del d'aquest any està equivocada ja ho arreglaràn)

Con mucha ilusión los amigos Luis y Emilia con la colaboración del Ayuntamiento, retoman el Encuentro de intercambio de marcapáginas. El próximo día 4 de julio, en la plaza del Ayuntamiento de las 10 h a las 13 h, podéis venir a cambiar vuestros marcapáginas repetidos. Como cada año se repartirá el marcapáginas conmemorativo del encuentro, así como el del NO encuentro del año pasado, 2020. (La fecha del de este año está equivocada pero ya lo han visto y lo cambiaran)

Aquí els teniu. Aquí los podéis ver.



TROBADA A BARCELONA (Barri del Poble Sec)


TROBADA A LLEIDA (Barri de Pardinyes)



TROBADA a MONZÓN 

TROBADA A BARCELONA (abans de la Mercé)


2 comentarios:

roser dijo...

Moltes gràcies per la informació. Pots intentar penjar l'entrada a mà esquerra com a entrada destacada

Eva Cornelles dijo...

Bona tarda, gràcies per la informació de les trobades he estat uns dies desconectada, no estava gaire fina i avui me posat a revisar tot. Espero que ens veurem diumenge a Queralbs. Abraçades

SORTEIG PRIMAVERA / SORTEO PRIMAVERA

 Ens ha arribat la primavera, és temps de que els arbres es vesteixin de verd, que al camp hi broti el sembrat i que als jardins floreixin l...