6 jun 2021

TROBADA A SALT / ENCUENTRO EN SALT

 Ahir a Salt vam fer una trobada de punts de llibre dins el marc de la Fira o Diada del llibre vell i usat del Barri dels Escriptors de Salt. Cal dir que tot ens va ser favorable, el temps fantàstic, el sol va lluir de valent i malgrat algún núvol mai varem tenir amenaça de pluja. Va venir molta gent a la fira i a les xerrades dels escriptors de renom com Mª Mercé Roca, Rafael Nadal, Guillem Terribes, etc...

 Hem d'agraïr l'assitència dels col·leccionistes de punts de llibre que ja sols amb la seva presència van al·legrar la fira, van emplenar unes quantes taules de caixes i caixes de punts de llibre, hi va haver molt per triar i remenar... Tothom va quedar molt satisfet i com no, els qui van voler es van quedar a dinar, un dinar que varem fer al aire lliure al restaurant de Can Serrallonga. Ara ja hem començat, apa vinga que en vinguin molts més !  

Aquest és el punt de la trobada que va fer l'Associació i que es va repartir als assistents i tothom qui comprava un llibre.

Crec i puc afirmar que es varen complir les mesures de seguretat anticovid, tot i que la majoria de la gent ja estava vacunada de les dues dósis de la vacuna encar s'ha d'anar i es va anar amb molta cura. 
Ayer hicimos el primer encuentro de intercambio de marcapáginas en Salt, dentro de la Feria o Diada del libro viejo y usado del Barrio de los Escritores de Salt. Todo nos fue muy favorable, fantástico tiempo, un sol reluciente que aunque con alguna nube, nunca tuvimos amenaza de lluvia. Vino mucha gente a la feria y a las charlas de los escritores de renombre como Mª Mercé Roca, Rafael Nadal, Guillem Terribes, etc...  
Nosotros agradecemos la asistencia de los coleccionistas de marcapáginas que ya sólo con su presencia alegraron la feria, llenaron unas cuantas mesas; cajas y cajas de marcapáginas en las que se podía revolver y escoger al gusto....
Creo que todos quedaron muy satisfechos y como no, los que quisieron se pudieron quedar a comer, comida que se hizo al aire libre y cumpliendo las medidas de seguridad anticovid. Siempre hay quién se relaja un poco aludiendo que ya lleva las dos dosis de vacunas....
Aquí os dejo el marcapáginas del encuentro y algunas fotografías.


8 comentarios:

roser dijo...

Hi van estar molt bé, com tu dius el temps va acompanyar i aquesta vegada ens van "trobar" de debó, amb convocatòria oberta.
En Jordi i la Carme feia molt que no els veia i la sensació se tornar als vells temps era impagable.
Al Serrallonga vàrem dinar molt bé.
I a més vaig aconseguir novetats. Què més podem demanar?
Gràcies per la trobada Montse i Domènec i a la resta de col·leccionistes gràcies per la companyia i la generositat.

Chelo dijo...

Qué alegria me da veros a todos y rodeados de cajas de marcapáginas.
Besucos

Justa dijo...

¡Qué maravilla! He visto en las fotos varias caras conocidas. Me alegra que os encontréis tan bien (y vacunados; yo tengo solo la primera dosis) y retomando los encuentros que os hacen tan felices.

Abrazos para todos/as.

Pepi Castellanos dijo...

Huyyyyy!!! Esto ya va tomando otro color...Ya se vislumbra un poco de esperanza, que alegría ver esas mesas y, como dice Chelo, ver esas cajas llenas de marcapáginas, y sobre todo veros a muchos....Ya hay ganas!!!! Ya toca pronto un encuentro nacional!!!!
Abrazos!!!!!

Ladystardust dijo...

Jo qué pasada. Me hubiera encantado estar allí. Bueno al menos yo hoy he pasado parte del día en la feria de Valladolid y algo he pescado. A ver cuándo volvéis por Salamanca.

mondopunt dijo...

Pepi, vete haciéndote la idea de que en 2022 hay el encuentro nacional en Luanco, ya sabes Trobada Boja.

Mª Luisa dijo...

Me alegro muchísimo de volver a ver fotos de Encuentros, aunque reconocer, creo que solo reconozco a dos personas.
Lo importante es que la cosa va bien y habéis disfrutado.
Abrazos

Eva Cornelles dijo...

Eiii amics, contenta q tot va anar be, tan el bon temps com la trobada amb la gent després de tan de temps i la gran il.lusió de poder altre cop "remanar"
i aconseguir punts.
Esperem q aviat més trobades. Abraçades