Translate

8 oct 2012

LIBERISLIBER BESALÚ 2012 ( 1 )

SÈRIE ENDEVINALLES DE L'EDITORIAL FIL D'ARAM

Liberisliber es una muestra de editoriales independientes que se celebra en Besalú y que ya va por su tercer año. Este fin de semana hemos ido a visitarla y nos ha sorprendido gratamente. Por ello le dedicaremos unos artículos a los marcapáginas que allí hemos podido recoger.
Este primero lo dedicamos a la editorial "Fil d'Aram"(Hilo de cobre), una editorial creada en el año 2008 y dedicada a literatura cultural,  juvenil, infantil y de materiales pedagógicos. Os mostramos los seis marcapáginas dedicados a su libro "Endevinalles" (Adivinanzas) y también el marcapáginas con que nos obsequiaron de la inauguración de la editorial y fabricado con hilo de cobre. Esperamos os gusten y echad un vistazo a sus publicaciones merecen la pena.







5 comentarios:

Antoni Mayans dijo...

Una fira molt interessant, certament, que millora cada any pel que fa a participació d'editorials. I una excusa per recuperar el teu post sobre el Liber, amb el qual estic completament d'acord. Em sembla que he anat a totes les edicions que s'han fet a Barcelona i el deteriorament és evident. A més del preu, és una fira impersonal, sense ànima, en la qual no hi acudeix gairebé cap de les editorials emergents. Tot el contrari del Liberis Liber, que podria ser encara més reeixida si comptés amb més suport institucional.

María Rosa dijo...

Preciosos

Eli Ramirez dijo...

bonics boniquissims :)

♪ Macu Poetisa ♪ dijo...

Lindisimos.
Saludos,

M.Inmaculada V.C.(Córdoba)

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...