Translate

22 ene 2018

FORMATGES I PUNTS DE LLIBRE

Us ve de gust un formatge ?
Aquests punts sobre diferents tipus de formatge son de VALSEQUILLO (Gran Canarias), son trobats un any a Fitur on els donàven per promoció d'un dels productes "estrella" de la seva terra.
Els punts no son de molt bona qualitat però si que et fan venir ganes de menjar formatge i tan mateix visitar el lloc d'on vènen.
Podeu veure que en el revers de cada punt hi ve l'explicació del producte en qüestió.
FITUR, per els que no hi haguéu anat mai, és una fira "fantástica", una fira que hi pots passar hores passejant, per tota la geografía mundial, pots donar la volta al món visitant tots els països dels cinc continents i trobar tota mena de productes típics de cada lloc, així com cultura popular i tradicional.
Els països i les empreses exposades ofereixen als visitants tot el millor que ténen per així copsar la curiositat del client per anar a visitar el seu país.
Una bona fira pels col·leccionistes, posters, postals, llàpis, bolígrafos, calendaris, punts de llibre, gomes, etc... de tot això és el què ofereixen els estands als seus visitants.

2 comentarios:

roser dijo...

mmmmm quina gana! sóc una gran apasionada dels formatges.

Eli Ramirez dijo...

doncs sí.. jo també, jajaja!

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...