Translate

24 mar 2018

AL SALÓ DE PARIS...

VARIETAT DE PAÏSOS

Molts dels països on es parla francés son representats al Saló del llibre de París, fins i tot alguns que no tenen aquesta llengua com a llengua principal.

JAPÓ :
Aquest primer forma part d'una série però que tot i insistir només ens en van voler donar un. Nosaltres en tenim una série molt semblant amb xinés. El segënt és molt maco, és transparent i pintat. El tercer és de paper.

PAÏSOS AFRICANS, PORTUGAL I BRASIL :
Representant els països africans hi havia un estand molt gran però no hi havia punts, bé només aquest primer. Els dos següents tot i està a l'estan de Brasil, un és portugués.
EMIRATS ÀRABS :
Aquest dos primers els vam trobar dins un llibre mentre el fullejàvem, el de sota si que el teníen a la vista i en podíes agafar i el de la dreta de la imatge el vàrem trobar al cim d'una taula, no en vàrem veure cap més.
SUÏSSA :
Un estand maco però amb pocs punts.

CANADÀ :
En aquest estand cada día hi havia escriptors signant llibres. Pocs punts per la gran quantitat de llibres que portàven.

TURKIA I ALEMANYA :
També representats al Saló, França va ser país convidat a la Fira de Frankfurt al 2017.

MARROC :
Un estand molt gran i amb molt llibre infantil. Preciosos els tres primers punts, aquests també els teníen amagats i només ens en van voler donar un de cada. L'últim el teníen al cim dels mostradors, en podíes agafar els que vulguesis.

POLONIA I BÉLGICA :
Bélgica promocionava la Fira del Llibre de Bruxelles.

CÓRSEGA :
L'estand de Córsega, molt concurregut, amb els punts molt controlats.

GRECIA :
Grècia també promocionana el Saló del llibre de Tessalónica i Atenes com a Capital Mundial del llibre 2018-2019

ILLA DE REUNIÓN I UKRAINA :
El primer de l'Illa de Reunión (colònia francesa) i el segon d'una ong. d'Ukraina.

De ben segur que ens deixem algún país, però es que amb tants punts és normal. Veureu que tot i que us he posat el país que representen, molts son editats a França.


3 comentarios:

roser dijo...

i en un moment la volta al món en punts!

Justa dijo...

Buen itinerario "marcapaginil".

Abrazos.

Marcapaginas de Rosa y Toni dijo...

Increíble recogida pe puntos que habéis conseguido... madre mía!! no he podido entrar todos los días pero sí he visto todas vuestras publicaciones y estoy encantada. Enhorabuena por el viaje y la recolecta.
Besitos

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...