Translate

20 sept 2020

ARXIU HISTÓRIC DE GIRONA I ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA

Fa uns dies que no posem res al blog i es que hem estat molt capficats amb els repetits que ens van donar i que anem penjant al blog Mondoitems. Encara ens en queden molts per anar pujant, per tant entreu-hi  de tant en tant que potser hi trobeu  alguna cosa que us interessi.

Hace unos dias que no hacíamos ningún artículo y es que hemos estado ocupados con los repetidos que nos dieron y que vamos subiendo al blog de Mondoitems. Aún nos quedan muchos por subir, es por esto que si entráis de vez en cuando talvez encontréis algo que os pueda interesar.

Avui us volem ensenyar aquestes dues marevelles, una de l'Arxiu Històric de Girona i l'altre de l'Arxiu Municipal de Barcelona.

Hoy os queremos enseñar estas dos maravillas, una del Archivo Histórico de Girona y el otro del Archivo Municipal de Barcelona.

Aquests de Girona porten l'explicació de cada dibuix al darrera del punt, tal i com podeu veure al darrer d'aquests punts. 

Estos del Archivo de Girona llevan la explicación de cada dibujo en la parte trasera del marcapáginas, tal y como podéis ver en el último marcapáginas.



Aquests de l'Arxiu de Barcelona son les caplletres o lletres capitals. Els punts venen amb format acordió i no els hem volgut separar tot i que els hem hagut d'escanejar de quatre en quatre.

Estos del Archivo de Barcelona son las letra capitulares de Barcelona. Los marcapáginas vienen en formato acordeón y no las hemos querido separar, aunque si las hemos tenido que escanear de cuatro en cuatro.






5 comentarios:

roser dijo...

Els de Barcelona de quan són?

Justa dijo...

¡¡Maravillososssss!

Abrazos

mondopunt dijo...

Roser no en tinc ni idea, crec que de fa temps, per qué la persona que ens els va donar es pensàva que ja els teníem. Els de Girona son de l'any passat i nosaltres ni ens vam assabentar que es van fer.

roser dijo...

M'havia agafat un cobriment

Goretti dijo...

Preciosos los de las letras capitulares

SANT JORDI II

  Aquests son alguns dels punts de llibre que vaig trobar per Sant Jordi, son pocs ja que vaig anar sola i es més difícil abastar-ho tot. Es...