Translate

2 ago 2023

EN PATUFET

 Per fi ahir em va arribar el sobre amb aquests tant esperats punts de llibre... Son del conte del PATUFET, il·lustrat per la gran PILARIN BAYÉS. 

És la meva il·lustradora i caricaturista infantil preferida, m'agrada molt com dibuixa els seus personatges. Té un estil molt propi que la fa única.  Els seus personatges es poden distingir fàcilment per les seves galtes vermelles. Als seus 72 anys encara està activa dibuixant.

Des del 1964 ha estat vinculada a la revista "Cavall Fort" (la que ara no deixen llegir als nens  valencians...) i ha participat en nombroses publicacions ja bé de diaris, revistes, i d'altres... Al 1991 la Generalitat de Catalunya li va atorgar la Creu de Sant Jordi.

Por fín ayer recibimos el sobre con estos esperados marcapáginas... Son del cuento del "PATUFET", ilustrado por la gran PILARÍON BAYÉS.

Es mi ilustradora y caricaturista infantil preferida, me gusta mucho como dibuja sus personajes. Tiene un estilo muy propio que la hace única. Sus personajes se pueden distinguir facilmente por tener los mofletes rojos. A sus 72 años aún sigue activa dibujando.

Desde 1964 ha estado vinculada a la revista "Cavall Fort" (la que ahora ya no dejan leer a los niños valencianos...) y ha participado en numerosas publicaciones, ya sea en periódiodicos, revistas y otros... En 1991 el Gobierno de la "Generalitat de Catalunya" le concedió la CRUZ de SANT JORDI.

Les dues cares del punt. Las dos caras del marcapáginas.

Les dues cares del punt. Las dos caras del marcapáginas.

Les dues cares del punt. Las dos caras del marcapáginas.

4 comentarios:

María Rosa dijo...

Unas ilustraciones preciosas, gracias por mostrarlas.
Un abrazo.
María Rosa

Mª Luisa dijo...

Muy bonitos e inconfundibles.
Bon dia!

MR dijo...

Lindos! Percebo porque os esperavam com alguma ansiedade.
O meu preferido: o cão Dachshund, «salsicha». Os meus netos têm um, preto, muito velho.
Bom dia!

Justa dijo...

Muy simpáticos y entrañables.

Abrazos.

COORDINADORA D'ONG SOLIDARIES

  La Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i de l'Alt Maresme, es gesta a Torroella de Montgrí on un grup de persones preocu...