Translate

21 oct 2017

PUNTS DE LLIBRE A SALT

Avui hem fet la trobada de cada any a Salt, ha estat molt entretinguda per què ha vingut molta gent a l'intercanvi i a més els gegants de Salt, en Grau i l'Eulàlia (Lali), avui celebraven els seu 65è aniversari. 
Hem pogut recullir molts punts, vet aquí una mostra.


Infantils, divertits, i un d'un llibre que explica el què va haver de fer una exclava nord-americana,  per fugir i ser lliure....


Avui ens han tallat la llibertat aplicant-nos un procés antidemocràtic i que esperem els hi sigui una missió complicada i si pot ser impossible.
I tal com diu en Dan Brown en el seu llibre ORIGEN (per cert ambientat a Catalunya), res no tornarà a ser igual.....


Punts de llibre editats per Biblioteques de Barcelona

 Mondopunts fa saber que a partir d'avui fara tots els articles només en català, pels qui vulguin seguir visitant el blog i no l'entenguin sempre els hi quedarà el traductor...
Gràcies.



7 comentarios:

roser dijo...

Me'n alegro molt que la trobada hagi tingut éxit, jo ja m'ho imaginava però amb els temps que ens estant tocant mai se sap!.
Estic trista per tot el que està passant. És molt dur, hi ha una barreja de sentiments molt difícils d'expresar i mm'agafo a petites coses per aixecar la moral. Avui Barcelona era un no parar, la festa dels supers, el 48open house, la festa del dibuix al barri de Sant Pere, els tallers oberts a Poblenou, la Fira d'economia solidària de Catalunya a la Fabra i Coats...la megamanifestació! La qual cosa demostra que no ens aturen, que malgrat tot som capaços de continuar fent el nostre país millor dia a dia, que no tenim por! perquè sabem que ens tenim els uns als altres i que si un cau hi haurà un altre en el seu lloc. Si més no tot això ens està servint perquè tothom es retrati i saber qui és qui.
I moltes felicitats per la decisió d'utilitzar el català al vostre blog.

mondopunt dijo...

Res ens aturarâ, passi el què passi seguirem endavant,amb la nostra cultura,la nostra alegria i les ganes de gaudir d'un pais que ens estimem.

Anónimo dijo...

hola, torno a probar si funciona, bona la decisió del teu blog.Eva

EvaCB dijo...

Molt contenta de poder anar mirarnt el teu blog i disfrutar de tots els meravellosos punst de llibre, assabentar-me de les informacions i mes.... Estarem en contacte. Eva

salvi dijo...

Me'n alegro moltíssim de la vostra decisió de publicar només en català. Segur que la gent que no tenen el català com la seva llengua habitual seguiran gaudint i entenen tot el que publiqueu,la major part d'ells son gent estupenda i encantadora. Son altres i altres factors qui estan lluitant per crear un trencament al qual no hi hem d'estar d'acord. Lluitem per una Catalunya lliure amb total harmonia amb tota la gent, siguin d'on siguin i parlin com parlin.
salvi

mondopunt dijo...

Gràcies, hi ha gent que ho enten, encara avui m'han fet un comentari molt desagradable que he eliminat al moment ja que no volem entrar en plémica en aquest blog. Com dius tu, la majoría dels que entren al blog son gent estupenda i encantadora i si volen gaudir dels punts i el col·leccinisme entraràn hi entraran i el visitaran igualment.
Espero i desitjo que aquesta lluita del poble de Catalunya sigui curta i amb resultats satisfactoris per la majoría, a la fi tots volem viure amb harmonia (com bé dius)amb pau i amb alegría siguin d'on siguin.
Montse

Eli Ramirez dijo...

Ei, arribo a tard... però arribo. Us felicito per la decisió.
Ara més que mai hem d'estar units i no caure en provocacions. Hem de mantenir el somriure als llavis! Malgrat costi tant!
Una forta abraçada

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...