Translate

10 jun 2020

LLIBRERIA ONA

És una gran noticia que amb els temps que estem passant, a part de la pandèmia, encara hi ha qui s'atreveix a obrir negocis. I més una llibrería !, quan les noticies son de tancament de moltes d'elles per falta de relleu i per falta de rendibilitat en les vendes.
Es una gran noticia que con los tiempos que estamos pasando haya quien aún se atreva a abrir negocios cuando las noticias son del cierre de librerias por falta de rendibilidad o relevo en el negocio.
Bé la llibreria ONA es va fundar al 1962 per Josep Espar Ticó, Ermengol Passola i més endavant pel pare de la llibretera, Jordi Úbeda, la botiga de la Gran Vía de Barcelona va tancar a l'any 2010 i desde 2013 amb una versió més reduïda la podies trobar al carrer Gran de Gràcia. L'antiga llibrería ONA va rebre la Creu de Sant Jordi a l'any 1986 per la difusió de la cultura i literatura catalana. 
La Libreria ONA se fundó en 1962 por Josep Espar Ticó, Ermengol Passola y más tarde por Jordi Úbeda (padre de la actual directora),  la libreria de la Gran Via  de Barcelona cerró sus puertas en el año 2010 y desde 2013, con una versión más reducida se puede encontrar en la calle Gran de Gràcia. La antigua librería ONA recibió la "Creu de Sant Jordi" en el año 1986, distinción que otorga el Govern de la Generalitat por su dedicación a la difusión de la cultura y literatura catalana.
Ara, un mes després del previst i impulsat pel l'Empresari Tatxo Benet, ha obert de nou al centre de la ciutat, al carrer Pau Claris, 94,  la directora és Montserrat Úbeda  (també Creu de Sant Jordi otorgat al 2019) i fins ara  directora de la llibreria de Gràcia.
Un mes después de lo previsto e impulsado por el empresairo Tatxo Benet, ha abierto de nuevo un local mucho más amplio en pleno centro de Barcelona, en la calle Pau Claris, 94. La directora es Montserrat Úbeda, también galardonada con la Creu de Sant Jordi en el año 2019, y hasta ahora directora de la libreria de Gràcia.


Aqusts són els punts que hi pots trobar actualment. Esperem que els hi vagi molt bé i que pel que fa a punts siguin tant prolífics com abans. De tots son coneguts els punts que feien dels premis d'Honor de les Lletres Catalanes.
Estos son los marcapáginas que actualmente reparten. Esperemos que les vaya muy bien y que por lo que se refiere a marcapáginas sena tan prolificos como antes.
Muchos ya conocen sus series de escritores galardonados con el Premio de las Letras Catalanas.

2 comentarios:

roser dijo...

Ja la veureu... no cal correr. Res a veure amb una llibreria amb caliu.
En Tatxo Benet ,que està forrat i no arrisca res muntant aquesta llibreria, podia perfectament haver invertit en una galeria d'art, però no hi entraria tanta gent.

JAVIER dijo...

Diseño sencillo y original.
Abrazos. Javier

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...