Translate

20 dic 2020

LLIBRERÍA DÒRIA

 Abans d'acabar l'any la llibreria DÒRIA LLIBRES, ha volgut complaure als seus clients, amb una nova serie de punts de llibre de l'estil que ens té acostumats. 

És un d'agrair, donat el temps que corren i de les penúries que passen tots el comerços. Malgrat tot Dòria Llibres sempre ha estat al costat del client i complint totes les mesures anti-covid ha intentat tenir la llibreria oberta i fer activitats.

Antes de finalizar el año la librería DÒRIA Libros, ha querido complacer a sus clientes con una nueva serie de marcapáginas al estilo del que nos tienen acostumbrados.

Es de agradecer, dado los tiempos que corren y de las penurias que están pasando todos los comercios. Aún así, Dòria Libros siempre ha estado al lado del cliente y cumpliendo con todas las medidas anti-covid ha intentado permanecer con la librería abierta y hacer actividades.



Cómo he dicho en otras ocasiones, esta librería está en Mataró (Barcelona), según tengo entendido ellos NO mandan colecciones por correo. Para poder tenerla hay que ir a la librería o bien contactar con alguien que os las pueda comprar y mandar. Nosotros agradecemos de todo corazón a la persona que nos la manda cada vez que se entera que sale una nueva serie.

2 comentarios:

JAVIER dijo...

Preciosas fotos e inconfundibles los mostachos de Zweig y Zapata.
Feliz Domingo y abrazos.

Eva Cornelles dijo...

BONA NIT
Jo també els tinc, i he pogut comprar alguns per donar a companys dels punts. Tu dic pq si saps de algú que els vulgui a traves teu, m'ho dius i els vaig a comprar jo sense cap problema ok. Abraçades.

TEMA DEL MES - LIBROS-

  Nosaltres avançem l'article sobre el tema del mes, per què s'acosta Sant Jordi i ja sabeu que aquesta diada es la nostra, la diada...