Translate

6 sept 2021

RENOVATS y RENOVEM...

 Ja un cop acabades les vacances tornem a la rutina diària. Us volem anunciar que tots els àlbums de repetits que té Mondopunts al blog de MONDOITEMS deixaran d'ésser visibles a partir d'avui. Son punts repetits que ja no demana ningú i que aniran a les caixes de trobades. 

De tota manera si que farem un álbum de repetits a on hi anirem penjant tots els  què trobem a partir d'ara, siguin novetats o no. Ens queden caixes per revisar i és per això que no tot seran "novetats". 

Pel què fa a articles al blog si que n'anirem fent siguin de novetats o punts de la nostra col·lecció.

També intentarem fer catàlegs de punts d'editorials i/o col·leccions,  a partir dels que tenim nosaltres, no vol dir que els tinguem tots, però hi ha col·leccionistes que en ho han demanat per tenir-e una idea dels que hi ha publicats. De ben segur que ens en faltaran molts i que alguns de vosaltres en tindreu alguns que no surten als catàlegs o llistats. També ens servirà a nosaltres...

Us hem posat el traductor, ja que farem els articles en un sol idioma  per evitar que tinguin tant de contingut de lletre.

Hemos colocado un traductor en el blog, si no os funciona nos lo decís.

1 comentario:

roser dijo...

Em sembla molt bé.

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...