Translate

6 oct 2023

NOTICIES I NOVETATS / NOTICIAS Y NOVEDADES

Sempre ve gust donar bones notícies i avui us volem notificar-ne una. Segurament molts de vosaltres ja la sabreu però ens fa il·lusió poder-la comunicar. 

Enguany, aqest proper cap de setmana d'Octubre torna LIBERISLIBRI, la fira de llibre independent a BESALÚ. Durant dos anys aquesta fira va deixar de fer-se pels problemes que tenía la organització, tant d'ajuda, com econòmics... 

Si en teniu ocasió cal que us hi apropeu, ja no només per obtenir punts de llibre (tampoc és que n'hi hagi mases) si no per els llibres i les editorials independents que porten i exposen totes les novetats literàries.

Aquesta fira si mireu el programa no és només una fira per anar a comprar i veure llibres si no s'hi fan un munt d'activitats paral·leles totes lligades amb el món literari.

La Fira son els díes 7 i 8 d'Octubre, al Prat de Sant Pere de Besalú.

https://liberisliber.com/inici/


1 comentario:

mondopunt dijo...

Fantástica la vuelta del Liberisliber, Besalú fue un bullicio de visitantes como siempre, pero la Feria del libro añadió un plus más a su atractivo. Libros, libros y más libros, setenta y pico de Editoriales independientes, muchos marcapáginas y un buen día en el cual el sol acompañó todo el fin de semana.

COORDINADORA D'ONG SOLIDARIES

  La Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i de l'Alt Maresme, es gesta a Torroella de Montgrí on un grup de persones preocu...