Translate

3 oct 2020

REPETITS DE MONDOITEMS / REPETIDOS DE MONDOITEMS

 Fins el dia d'ahir heu pogut veure, escollir i demanar els punts que heu volgut dels nostres repetits a MONDOITEMS, amb l'única cosa de què us havieu de pagar l'enviament, sobre i segells i si s'escau el certificat.

Hasta el día de ayer habéis podido ver, escoger y pedir los marcapáginas que habéis querido de nuestros repetidos en MONDOITEMS, con el único compromiso de que os teníais que hacer cargo del sobre y los sellos para el envio y si era el caso, el certificado.

A partir d'avui dissabte 3 d'octubre tots els punts que demaneu us els cobrarem a 0,05 €, aquest import no és per el punt, si nó per compensar una mica la feina que comporta escanejar-los, pujar-los i separar-los. Si no hi esteu d'acord per aconseguir-los haureu d'esperar a les trobades i escollir-los de les caixes vosaltres mateixos. 

A partir de hoy sábado 3 de octubre, todos los marcapáginas que nos pidáis os los cobraremos a 0,05 €, este importe no es por el marcapáginas si no, para compensar un poco el trabajo que comporta escanearlos, subirlos y separarlos. Si no estáis de acuerdo para conseguirlos tendréis que esperar a los encuentros y escogerlos de las cajas vosotros mismos.

Montse de Mondopunts

5 comentarios:

roser dijo...

Em sembla molt bé!

María Rosa dijo...

Me parece muy justo.

JAVIER dijo...

Me parece bien

Carme dijo...

Estic totalment d'acord.

Salutacions

Eva Cornelles dijo...

Estic d'acord, tota la feina que feu s'ho val. gràcies

ETISALAT AWARD for arabic children. El Premio Etisalat para la literatura infantil árabe es un premio literario árabe para la literatura inf...