Translate

20 jun 2022

GIRONA

ORGULL GIRONÍ !
Ja sé que no té res a veure aquest post amb punts de llibre, però permeteu-me que el faci per qué estic doblement contenta. 
A Girona després de 14 anys (i per una nefasta gestió en els dos darrers anys), hi tornarà haver bàsquet masculí d'alta qualitat. Si nois ho heu aconseguit ! i des d'aquí us dóno la més sincera enhorabona a tots vosaltres i en especial a Marc Gasol que va creure amb aquesta ciutat i amb l'esforç de tots ha fet realitat el seu somni. ENHORABONA

Ya se que nada tiene que ver este post con marcapáginas, pero permitirme que lo haga porqué estoy doblemente contenta.
En Girona y después de 14 años (y por una nefasta gestión en los dos últimos años), volverá a haber baloncesto masculino de alta calidad.  ¡Si chicos, lo habéis conseguido! y desde aquí os doy la más sincera enhorabuena todos vosotros y en especial a Marc Gasol, que creyó con esta ciudad y con el esfuerzo de todos ha hecho realidad su sueño. ¡ENHORABUENA!


I... si el bàsquet Girona va triunfar,  el fútbol no es va quedar pas enrrera. També va guanyar l'ascens a 1ª divisió ! Tot en un sol dia !
L'esforç de tots aquests anys i després de varis intents fallits, s'ha vist recompensat. Hi vareu creure i s'ha fet realitat.  ENHORABONA!

Y si el baloncesto de Girona triunfó, el fútbol no se quedó atrás. También ganó el ascenso a 1ª división. ¡Todo en un solo día! 
El esfuerzo hecho en todos estos años y después de tantos intentos fallidos, se ha visto recompensado. Creísteis en esto y se ha hecho realidad. ¡ENHORABUENA!



2 comentarios:

MR dijo...

Se estão contentes... PARABÉNS!

roser dijo...

doble felicitats!
Ara a mantenir-se

SANT JORDI ANTICIPAT / SANT JORDI ANTICIPADO

 L'activitat a les llibreries aquests dies previs a Sant Jordi és frenètica i tot i que pugui semblar estrany també posen a la vista del...