Translate

23 oct 2022

TROBADA A SALT / ENCUENTRO EN SALT

Ahir vam fer la trobada que organitza la biblioteca municipal IU BOHIGAS de Salt amb la col·laboració de MONDOPUNTS.

D'entrada haig de dir que va anar molt i molt bé, el temps ens va acompanyar i els amics i col·leccionistes no hi van faltar, bé alguns que van anunciar que vindrien i al final no va poder ser per motius personals i/o altres. Van venir col·leccionistes de Girona que no coneixíem i alguns altres que si però que no solen anar massa a les trobades. Ens vam alegrar molt i crec que tothom qui va venir s'ho va passar d'alló més bé i sobretot va poder arreplegar molt punts.

Vam fer el ja tradicional dinar al restaurant "La Barca" de Bescanó amb bon menjar i bons sortejos de punts i enguany la vam tancar assistint a la castanyada que es feia al barri dels Escriptors, barri on vivim nosaltres.

Bé com dic un dia rodó. Gràcies a tots i totes per la vostra companyia.







Ayer tuvo lugar el encuentro que organiza la biblioteca municipal IU BOHIGAS de Salt con la colaboración de MONDOPUNTS.
El encuentro fue fantásticamente bien, el tiempo nos acompañó y también los amigos y coleccionistas no faltaron, bueno alguno que dijo que vendría y por motivos personales u otros no fue así. Vinieron coleccionistas de Girona que no conocíamos y algunos otros que si pero que no suelen prodigarse en los encuentros. Nos alegró mucho y creo que todos se lo pasaron muy bien, sobre todo por la gran cantidad de marcapáginas que circularon y que pudieron coger.
Como ya es tradición fuimos a comer al restaurante "La Barca" de Bescanó con buena comida y buenos sorteos de marcapáginas este año cerramos el encuentro asistiendo a la castañada que se hacía en el barrio de los Escritores de Salt, que es dónde vivimos.

Creo que no me equivoco si digo que el día salió redondo. Gracias a todos y todas por vuestra compañía. 

11 comentarios:

María Rosa dijo...

Qué bien, me gustaría haber estado allí. Otra vez será.
Un abrazo.
María Rosa

MR dijo...

Parabéns pela organização desse encontro.
Boa semana!

Justa dijo...

¡Qué bien os lo montáis! Eso da vidilla.

Apertas.

roser dijo...

Vam estar molt còmodes i vam fer canvis amb altres "territoris", que els de sempre ens tenim molt vistos!
No és que m'avorreixi de veure el mateixos companys, me'n alegro i molt, però quan hi ha trobades tan seguides costa de trobar material nou. Segueixo pensant que la banda de Tarragona i Lleida està molt desconectada. Sembla com si existís un eix vertebrador Barcelona/ Girona incloent-hi aqui Maresme, Vallesos, Selva, Anoia, Penedès...Però Lleida i Tarragona queden depenjats. No tinc notícies de trobades a les Terres de l'Ebre, Pirineus, Plana del Segrià... Necessitem corresponsals.

Mondopunts dijo...

Si no recordo malament a terres de Lleida si n'hi han o n'hi han hagut. Recordo Cervera i a la mateixa capital haver-hi anat. Peró com que no hi ha coleccionistes amb potencia ens trobavem sols i la veritat fer tants kilometres per res, no compensa.
A Reus també recordo haver-hi anat.

Pepi Castellanos dijo...

Qué alegría me da ver tanta cara conocida!!! Y cómo me hubiera gustado estar allí.....Algún día...
Un abrazo.

Graciel·la dijo...

M'alegro molt que tot hagi anat bé. Felicitats. Em sap greu però al final no vaig poder venir. Espero poder veure'ns un altre dia. Salut !

Eva Cornelles dijo...

Com m'alegro que tot anés bé. contenta per tots els que vau passar aquest gran dia i.....una petita enveja sana de no haver pogut venir, amb les ganes e il.lusió que tenia. Espero que ens veiem aviat. Moltes gràcies per els punts que sempre en guardes. Abraçades amics. EVA

Mª Luisa dijo...

¡ Qué bien poder realizar estas trobadas. Además de ver y conseguir marcapáginas, charlas y pasas un dia divertido y distinto.
A mi no me ocurre como a Pepi...no sé si habré reconocido dos caras. Ya me gustaría.
Abrazos .

JORDI dijo...

Pregunto: perque NO es fa un puzzle de la foto de la trobada com en altres ocasions

mondopunt dijo...

Ja es farà

SANT JORDI II

  Aquests son alguns dels punts de llibre que vaig trobar per Sant Jordi, son pocs ja que vaig anar sola i es més difícil abastar-ho tot. Es...