Translate

16 ene 2023

1ª TROBADA DE L'ANY / 1er. ENCUENTRO DEL AÑO

 Desde ja fa anys, la Trobada d'intercanvi de col·leccionisme al Barri de Sant Antoni, ve éssent la primera de l'any. 

Sempre s'havia fet a la Biblioteca del Barri de Sant Antoni i era exclusivament de punts de llibre, peró s'hi va deixar de fer i el Mercat de Sant Antoni ens va donar espai per a poder cel·lebrar la trobada amb els col·leccionistes de xapes de cava. Bé va ser feina del TROC aconseguir que ens deixesin participar en la trobada. 

Puc dir que va anar bé, dons hi havia ganes de veure els amics després de les festes i saber quines novetats hi havia al "mercat" pel que fa als punts de llibre. Gràcies als amics de Barcelona que ens guarden tot el què va sortint a la ciutat que podem tenir punts acutal, ja que a Girona ja us vaig comentar que va desaparéixer la llibrería que ens "surtia" de punts i les que queden son molt "reàcies" a donar punts o bé no en ténen perquè no els hi arriben...

Desde hace ya unos años que el encuentro de coleccionismo del Barrio de Sant Antoni, viene siendo el primero del año. 

Siempre había tenido lugar en la Biblioteca del Barrio y era exclusivamente de marcapáginas, pero se dejó de hacer y el Mercado de Sant Antoni nos cedió espacio para poder celebrar el encuentro junto a los coleccionistas de chapas de cava. Conseguir que nos aceptaran este día fue trabajo de los amigos del TROC.

Podemos decir que el encuentro fue bien, pues había muchas ganas de ver a los amigos después de las fiestas navideñas y ver las novedades de marcapáginas que circulaban. Gracias a los amigos de Barcelona que nos guardan lo que va saliendo por la ciudad, podemos tener marcapáginas de actualidad ya que en Girona, como ya os dije, cerró la librería que nos "surtía"  y las que quedan no son mucho de dar, o bien porqué no les llegan o bien porqué no quieren...

Aquest puzzle és un regal d'un amic de Cardedeu. Este puzzle fue regalo de un amigo de Cardedeu

Aquest també és un puzzle de dues cares, gràcies a qui ens el va guardar. Este también es un puzzle vecto/reverso, gracias a quien nos lo guardó.

Aquest dúo és de l'editorial AKAL, ha fet ja 50 anys ! . El punt es pot sembrar en un test i surt una flor, també ens van regalar un llàpis a joc que també es pot plantar !. Un dúo de la Editorial AKAL, la cual cumple 50 años. El marcapáginas es de los que se siembra en una maceta. También nos regalaron el lápiz a juego que también se puede plantar.

Aixó és un puzzle de 7 peces, gairebé no cap a l'esàner !. Si algú hi està interessat, el tenim repetit. Esto también es un puzzle, de 7 piezas que casi no me entra en el escáner. Si alguien está interesado en él, lo tenemos repetido. 

4 comentarios:

MR dijo...

São todos lindos, mas os puzzles...
Se estiver disponível, estou interessada no puzzle de sete peças - é uma maravilha!
Boa semana!

Mondopunts dijo...

Gracias Manuela por el comentario. El puzzle es para ti. Que lo disfrutes.
Montse

MR dijo...

Gracias!

Justa dijo...

¡Estupendas novedades!

Abrazos.

TEMA DEL MES - LIBROS-

  Nosaltres avançem l'article sobre el tema del mes, per què s'acosta Sant Jordi i ja sabeu que aquesta diada es la nostra, la diada...