Translate

17 feb 2023

LLIBRERIA ISOP a OLOT

La Llibreria ISOP són animals fantàstics, faules encantades, persones reals que s’aixequen davant de l’adversitat, viatges intercontinentals, nàufrags de mar, focs de terra pampalluguejant de por, manifestacions, coronels sense corneta, boscos tupits i taigàs interminables, l’any 2057 i també el 1984. 

La Llibreria ISOP també és un projecte que la Júlia i en David hem decidit tirar endavant després de molts anys somiant-hi. A Olot hi falten llibreries perquè cada dia neixen nous lectors i lectores.
(Extret de la seva pàgina web) 

Al mes de març de l'any passat ja us vaig anunciar que a Olot s'obria una nova llibreria i que van fer 4 punts fantàstics d'escriptors. Dons bé enguany n'han tornat a fer quatre més, que son els que us poso.

En marzo del pasado año ya os anuncié que en Olot se abria una nueva librería y que hicieron cuatro marcapáginas muy bonitos de escritores. Bien pues ya han sacado cuatro más, ests que os muestro. 

No estan pas mal escanejats, es que son  pixel·lats. No estan mal escaneados es que son pixelados.

5 comentarios:

Mª Luisa dijo...

Siempre descubriendo cosas nuevas y agradables en los marcapáginas.
Estos verdaderamente son especiales.
Abrazos.

Justa dijo...

¿En la última mirada cuánto mundo cabe?
Muy bonitos.

Abrazos.

roser dijo...

guai

MR dijo...

Também gosto destes marcadores, principalmente do olhar de Astrid Lindgren.
Bom fim de semana!

Chelo dijo...

Qué bonitos. Ojala sigan con más.
Bss
Chelo

POST-IT

  Qui no ha posat un Post-it a la seva vida ? Dons també el pots tenir amb punt de llibre. Vet a qui una mostra dels que tenim, n'hi ha ...