Translate

11 sept 2023

MONZÓN

 A principis de més van anar a la Fira Replega de Monzón, ja feia anys que no hi anavem i pels comentaris de la gent que hi havia anat últimament no es que animés gaire a anar-hi...

De tota manera enguany ho vam aprofitar per després prosseguir el camí cap a Pamplona i anar a passar uns dies amb les netes petites.

Estàvem preparats per no replegar gaire res i deixar molt. I així va ser, vam buidar vàries caixes ja que va venir poca gent a canviar però si que algún col·leccionista novell que en va dir bé. 

A principios de mes acudimos a la Feria Replega de Monzón, ya hacía años que no íbamos y por los comentarios de los que habían ido los últimos años, no es que animara mucho a ir.

De todas maneras lo aprovechamos para proseguir camino hasta Pamplona y estar unos días con las nietas pequeñas.

Estábamos preparados para no hacernos con muchos marcapáginas, y así fue pero lo que si hicimos es vaciar varias cajas de repetidos. Acudieron pocos coleccionistas para cambiar pero si algunos de noveles que se hicieron con un buen botín.



Enguany Replega cumplía 20 anys i entre els productes que regalava hi havia aquest puzzle, que és la reproducció del cartell de la Fira.

Este año se cumplían los 20 años de la Feria y entre los productos que regalaban estaba este puzzle que es la reproducción del cartel de la Feria.

Vam aprofitar per saludar als amics de BITXIKIAK de Mungia, al de Sariego d'Astúries, els de Puerto Lumbreras de Múrcia, i molts més... Habituals d'aquesta fira.

Aprovechamos para saludar a los amigos de BITXIKIAK de Mungia, a los de Sariego, a los de Puerto Lumbreras y a muchos más. Los habituales de esta feria.

Ens vam posar al dia amb algunes de les col·leccions que ens faltaven. Nos pusimos al día con algunas de las colecciones que nos faltaban.


Vam trobar diferències... Encontramos diferencias...

Completar algún puzle... Completar algún que otro puzle...

De temes socials... De temas sociales...

I aquesta col·lecció entre d'altres coses. Y esta colección entre otras cosas...

4 comentarios:

MR dijo...

Que bela recolha! Algumas variantes e uma bela coleção «Tivoli».
Boa semana!

Sanhoycal dijo...

La de la elegancia del erizo no la hubiera visto nunca. Cuánta calle me falta!

mondopunt dijo...

Sandra, no está entre los troquelados que te di ? Si no tengo repetidos los dos.

JORDI dijo...

Hola:
Si teniu un puzle que vos sobri de Replega, guardemen un.
JORDI

COORDINADORA D'ONG SOLIDARIES

  La Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i de l'Alt Maresme, es gesta a Torroella de Montgrí on un grup de persones preocu...